facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Narvik)

Elkjøp (Narvik)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Adresse: Fagernesveien 12-14, 8514 Narvik
Telefonnummer: +4721002121
By: Narvik
Rute: Fagernesveien 12-14
Postnummer: 8514



relaterte søk: elkjøp kundeservice, lefdal, elkjøp åpningstider, power narvik, elkjop, elkjøp skien, elkjøp kundeavis, expert
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 1 km Som vanlig alltid god service, smilende og hyggelig betjening. Ordner opp i alt.
NorSyd As NorSyd As 2 km SVINDEL - STYR UNNA! Jeg bestilte en Samsung S20 fra Norsyd, og de klarer å sende meg...
Onninen Express Narvik Onninen Express Narvik 2 km Oversatt av Google Løøv det Original Løøv it
Anmeldelser
Fikk veldig raskt hentemelding når jeg handlet på nett og skulle hente i butikk. Ellers en grei butikk, virker som dem har mye på lager.
Var. Posititivvt, overrasket L
Bra service. Ryddig og oversiktlig i butikken
Litt kjedelig at du kan gå ut i butikken å få hjelp ganske med en gang. Står du i kassen å venter vill flere gå rett forbi deg i køen. Men så snart du får ekspedisjon så er det veldig hyggelige folk.
Her ble jeg møtt av en hyggelig og blid dame, som er service vennlig og hjelpsom. Helt fantastisk . Ho MÅ dere ta vare på, ikke mange av disse i dag.
For en gangs skyld fikk vi hjelp av en hyggelig jente som hadde god peiling med det samme vi kom inn døra. Trekker opp 2 stjerner det fra sist besøk her.
Rett og slett fantastisk service!! En av de bedriftene som "bare fikser!" Høyt kunnskapsnivå, og vilje til å legge til rette, og finne rett produkt til mitt behov.
Mangler kunnskap og observasjonsevne. Ansatte er mer opptatt med hverandre en kunden.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler