facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NorSyd As

NorSyd As

Info

end user electronic store

Adresse: Kongensgate 66, 8514 Narvik
Telefonnummer: 40636611
on.dysron@glas
By: Narvik
Rute: Kongensgate 66
Postnummer: 8514


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
Onninen Express Narvik Onninen Express Narvik 945 meter Oversatt av Google Løøv det Original Løøv it
POWER POWER 1 km Som vanlig alltid god service, smilende og hyggelig betjening. Ordner opp i alt.
Elkjøp (Narvik) Elkjøp (Narvik) 2 km Fikk veldig raskt hentemelding når jeg handlet på nett og skulle hente i butikk. Elle...
Anmeldelser
SVINDEL - STYR UNNA! Jeg bestilte en Samsung S20 fra Norsyd, og de klarer å sende meg en S10. Jeg ber de ordne opp, og de lover at "Jaja, du får den mobiltelefonen du bestilte levert på døra i morgen" Dette skjer 3-4 ganger før jeg gir opp og sender inn angreskjema. Nå er det gått 3 uker og jeg ikke hørt noe som helst fra Norsyd, og ikke fått pengene mine tilbake. Har nå reklamert på transaksjonen til kortutsteder, og sendt inn klage til Forbrukerrådet. Daglig leder Artem Dumanovskiy og Ivar Gjerde på kundeservice kunne brukt litt mindre tid på å kverulere på kommentarer fra kunder på Prisjakt og isteden ta telefonen eller besvare epost fra kundene. Er vel en grunn til at de er 1000 kr billigere på mobiltelefoner enn de seriøse butikkene...
Var i en periode litt bekymret angående leveransen på grunn av de dårlige anmeldelsene, men personlig har jeg bare hatt en positiv opplevelse i møte med Norsyd. Jeg kontaktet Norsyd 6 dager etter jeg hadde bestilt da jeg enda ikke hadde fått en oppdatering angående levering. I samtale med Norsyd ble jeg møtt av en profesjonell og hyggelig kar som var både behjelpelig og betryggende. Leveringen tok totalt 10 dager Fra første virkedag etter bestillingen.
Jeg har veldig dårlig erfaring med Norsyd, bestillte Huawei P30 Pro 5. nov 2019, fikk epost som bekreftelse og levering innen 3 - 7 dager, men ingen måte å sjekke status. Etter ca. 6 dager ringte jeg mange hundre ganger for å vite om hvor mobilen liger, men ingen tok telfonen. Etter det ble jeg ringt opp av Norsyd og måtte forklare hvorfor jeg ringte. Fikk vite om at mobilen er i Oslo og jeg skal bli kontaktet for henting/levering. Etter 2 dager ingen beskjed. Måtte ringe igjen mange ganger, fikk kontakt, men samme svar som før. Neste dag ringte igjen mange ganger, samme svar, ble aldri informert hvor i Oslo eller kontakt nr. i Oslo eller spørringsnr. Etter ca 10 dager ble ringt opp fra Oslo leverandører og måtte hente selv istedenfor levering. I mellom ble jeg helt klar for en svindel og startet å tenke hvordan jeg skal anmelde.
ALDRI, ALDRI MER. Jeg bestilte en mobil til knap kr. 7000 den 17 april 20, regnede med at jeg skulle får den maks 7 dage senere, siden det var en gave. Jeg fikk en kvittering på kjøpet, men hverken hørte eller så til mobilen etter 7 dager. Etter en del mail og en masse sms og noen telefoner, som ikke alltid kan nås, fikk jeg mobilen 13 mai 20. Og i tillegg til mange dårlige unnskyldninger. Når jeg endelig fikk mobilen var pakken ikke forseglet i plastikk, tydeligvis åpnet og lurer på, om vi har fått en brukt mobil?? Jeg skal ALDRI, ALDRI  mer handle hos dem. HOLD DERE LANGT VEKK FRA DETTE SELSKAPET. JEG VILLE OFFENTLIGGJØRE DETTE UTEN NOEN STJERNER MEN KUNNE IKKE OFFENTLIGGJØRE DEN UTEN STJERNER. BARE DET ER SAGT, DISSE SVINDLERE FÅR NUL STJERNE HOS MEG.
Dere kan gå til hal...e. Betsilte mobil 22.11 med leveringstid 3-7 virkedager til å ha som gave den 6.12.Idag den 5.12 er ingen spør enda at jeg skal få pakke. Tusen takk for super service og folkens ,hold dere unna.
På nettsiden kan du bestille telefon med levering neste dag, den kom ikke. Jeg fikk heller ingen beskjed om at den ikke kom, noe som gjorde at jeg måtte gå hjemme å vente på telefonen hele kvelden.
Dette stedet er ren svindel, hold dere unna og bestill heller fra ett ordentlig firma. Du kommer ikke til å få noen mobil, du kommer ikke til å få noen refusjon.
Veldig veldig bad firma 0/10 tar ikke telefonen og svarer ikke på eposten, jeg angrer så mye at jeg ha kjøpe telefon fra dem og ikke fått den enda
Elendige på levering! 3-7 virkedager er langt fra riktig. Ventet i 15 dager nå, og pakken er ennå ikke levert på posten
Fryktelig lang leveringstid. Hadde ikke handlet her viss du trenger varen innen en måned.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NorSyd As med offentlig transport


Bromsgård 30 meter
1
100
2
200
300
400
632
642
Bromsgård 50 meter
Bromsgård 120 meter
1
100
2
200
300
400
632
642
Tore Hunds gate 160 meter
1
642
Narvik station 270 meter
3964
95
96
Vy Nattåg

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler