facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Elkjøp (Sandefjord)

Elkjøp (Sandefjord)

Info

I Elkjøp har vi 144 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp!

Historie

Elkjøp er Norges største forhandler av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Vårt mål er at at alle våre kunder skal få god verdi for pengene og gjøre en trygg og hyggelig handel. Hos oss kan du prøve produktene du kjøper i 30 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake."I Elkjøp har vi over 150 butikker og er ca. 4000 ansatte. Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med omkring 400 varehus over hele Norden. Velkommen til Elkjøp Sandefjord!"
Adresse: Pindsleveien 9, 3221 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: +4721002121
By: Sandefjord
Rute: Pindsleveien 9
Postnummer: 3221relaterte søk: POWER Sandefjord, Elkjøp åpningstider, Biltema Sandefjord, Elkjøp kundeservice, Elkjøp Hønefoss kundeservice, Elkjøp Lillehammer kontakt, Elkjøp Tromsø e post, Elkjøp Strømmen kontakt
Anmeldelser
Jeg ble lurt. Fikk et outlet produkt, altså åpnet og returnert produkt uten å bli fortalt dette. I tillegg til de full pris. Og på toppen av dette så virket ikke produktet som var en handsfree. Jeg reiste til Elkjøp i nabobyen Tønsberg og fikk en beklagelse og helt nytt produkt Jeg et ikke ferdig med å reagere mot Elkjøp i Sandefjord og vurderer å saksøke dem for mitt tap og unødvendig bruk av tid.
Kjøp hva du vil og være fornøyd
Bra beliggenhet. Noen ganger er det vanskelig å få hjelp. Hender også at man må lete etter noen som jobber der.
Når den eneste som vet hvordan en slår av alarmen som står og hyler i butikken har gått hjem og ikke svarer etter arbeidstid.... Ja da har en et problem...
Kjempevtrivelige ansatte. Fin og ovesiktelig butikk. Kø-lapp system. Rask å komme til kassa. En av de bedre Elkjøp-butikkene. Lett med både retur og reklamasjon.
Har ikke vært borti maken til elendig kundeservice. Eller mangel på sådan. Etter 10min venting måtte jeg rope ut i butikken å spørre om noen var på jobb i den avdelingen. Da kom det en unggutt stressende ifra et eller annet sted og var små sur. Sikkert fordi han var fersken i å slutte unna. Ikke viste han hva han pratet om heller. Og får å toppe det hele begynner han å diskutere med meg og er småfrekk. Styr unna og gå heller på Power eller kjør til Larvik. Jeg kommer ihvertfall aldri til å handle der igjen.
Butikken i seg selv er ok. Litt lite kunnskap på spesifikke områder. Grunnen til den lave stjerne karakteren er deres kundesupport og såkalte data avdeling. De jeg har snakket med der er 100% ubrukelig og kan så lite at jeg vet ikke hvorfor de sitter i den jobben de gjør. Skulle kjøpe Mac. Snakket med 3 forskjellige og kom med spesifikke krav om at jeg skal videoredigere. Vedkommende svarte da et øyeblikk jeg må spørre en kollega hvorav jeg ventet og hun kom tilbake, hei jeg har snakket med min kollega og har funnet en Mac til deg med hele 512gb der vil det være god plass til videoene dine... Jaha svarte jeg og la på tenker det er lurt å la være å svare hvis man ikke vet hva man snakker om
Hyggelig og hjelpsom betjening. Kundeservice på tlf er vanskelig å komme frem til.
Fantastisk hyggelig betjening. Gode parkeringsmuligheter.
Ikke så veldig imponert.. når det gjelder kjøkken salg, men bra utvalg og opplevelser ellers.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Elkjøp (Sandefjord) med offentlig transport


Bøskogen 150 meter
1213
1217
1257
1280
1282
1284
161
Laskenkrysset 240 meter
1213
1217
1257
1280
1282
1284
161
Nygårdsvei Pindsleveien 310 meter
1213
1217
1257
161
Øvre Laskenvei 23 320 meter
1220
161
Nygårdsvei Gneisveien 360 meter
1213
1257
161

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Elkjøp (Sandefjord).

Sandefjord elektronikkbutikk

åpningstider, plassering. Pindsleveien 9 kart bykart, satellitt visning. Elkjøp (Sandefjord) adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Elkjøp (Sandefjord). På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Elkjøp (Sandefjord) med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler