facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Komplett Bedrift

Komplett Bedrift

Info

Salg til bedrifter. Trenger du hjelp til å finne riktig løsning til din bedrift? Spør oss og vi svarer alle hverdager mellom 8-16. www.komplettbedrift.no

Produkter

Vi har stort utvalg av PC, skjermer, mobil, hvitevarer, tastatur, mus og mye mye mer til din bedrift!

Adresse: Østre kullerød 4, 3241 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: +47 33 00 51 50
on.tfirdebttelpmok@glas
By: Sandefjord
Rute: Østre kullerød 4
Postnummer: 3241


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: mpx bedrift, login komplett bedrift, mpx komplett, komplett bedrift sverige, komplett bedrift rabatt, komplett >', komplett nio, mpx privat
Anmeldelser
Den absolutt dårligste kundeopplevelsen jeg noensinne vært med om! Jeg anbefaler ingen å kjøpe fra komplett etter dette! Dette ble en dyr historie for meg som kunde!! En helt ny pc ble kjøpt inn sammen med flere andre diverse ting. Først fikk jeg ikke med meg alt i leveransen! USB portene på maskinen fungerte ikke! Og etter kun få dager så havarerte hele maskinen helt! Og jeg ble da sendt over til produsentens support som krevde bekreftelser og «bestilling på service» fra Komplett, hvilket komplett ikke gav, og heller ikke mente var riktig! De nektet å ta kontakt med produsenten selve, uten jeg som kunde måtte ta all fight og samtaler selv! Det var ikke mulig å få hjelp fra noen av partene! Etter mange dagers fight og mange telefoner så får jeg beskjed fra produsentens kundeservice at reparasjonen kommer å ta «mange uker/måneder»…. Dette resulterte i at jeg måtte kjøpe ny pc, igjen! Komplett henviste da til sin «6dagers garanti»!! Til tross for at jeg hadde ringt inn 2dager etter kjøp og klaget på at USB portene ikke fungerte så gjaldt ikke garantien! Kundeservice på Komplett har utover dette vært meget motarbeidende, meget utrivelig og provoserende og jeg opplevde dem som at de ville dra ut på prosessen med vilje! Dette var den absolutt sykeste og dårligste kundeopplevelsen jeg noen gang vært med om! Jeg er helt i sjokk! Jeg anbefaler ingen å kjøpe hos Komplett!
lite behjelpelig kundeservice, ikke løsningsorientert. Fikk ikke løst problemet med en som heter Christoffer A
Dårligere kundeservice skal du lete lenge etter! Oppsummere en lang pågående sak så har de levert en ødelagt pc som ble borte i frakt som da dukker opp flere dager etter leveringsdato. Bruker deretter timer med krangling for å komme til enighet med retur av pc uten at vi skal sitte igjen med faktura hvor de til slutt innser at dårlig rutine internt hos de har ført til at retur ikke blir godkjent som selvfølge. Mvh misfornøyd kunde.
Kjøpte ny pc som hadde feil med leveranse. Har kun møtt motvilje hos Komplett bedrift etter dette. Ventet i 4 dager på å få svar på retursøknad og har ventet i 8 dager uten de har sett på pcen enda. I svaret under fra Komplett Bedrift presterer de å lyve i tillegg. De lyver mht. responstid på retursøknad. De lyver og sier at de ikke fikk pc fra meg. Den ble sendt med Bring umiddelbart etter retursøknad ble godkjent. Komplett Bedrift mottok pc dagen etter, noe som kan dokumenteres via Bring pakkesporing. På min side sto pc merket med at "vi venter på vare", noe jeg reagerte på og kontaktet Komplett. De bekreftet mottak av pc, men hadde utfordring med deres system. 1,5 uke etter mottak fikk jeg mail etter jeg hadde klaget. De sa de på ny at de ikke hadde mottatt pc. Jeg sendte dem sporingsnr. på fraktlappen DE SELV hadde sent meg. Først da fant de pcen og fikk fullført reklamasjonen. Å se i ettertid at de svarer min anmeldelse med å lyve mht. mottak setter en nytt punktum i kundeforholdet.
Fantastisk lynrask levering.
Elendig servis ga beskjed tidspunkt for levering. Til kundeservice men nei hvedkomene hadde ikke gjort jobben sin så jeg står mellom posten og komplett.. Å ingen vare levert....
Kundeservice, kvalitet og betingelser er desverre ikke det det burde være. Komplett er norges største nettbutikk for datautstyr, de burde kunne bedre.
Får regning etter regning, selv etter jeg har betalt alt jeg har handlet. Har fult arkiv hos Visma, så vet feilen ikke ligger hos meg.
like bra som komplett!
Oversatt av Google God kundeservice og rask levering! Original Great customer service & quick delivery!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Komplett Bedrift med offentlig transport


Kullerød 400 meter
01
1204
1205
1206
Kullerød 410 meter
Kullerød 420 meter
01
1205
1211
1244
Solbakken 490 meter
01
1204
1205
1206

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Komplett Bedrift.

Sandefjord dataselskap

åpningstider, plassering. Østre kullerød 4 sandefjord elektronikkbutikk kart bykart, satellitt visning. Komplett Bedrift adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Komplett Bedrift. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Komplett Bedrift med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler