facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Emmas Drømmekjøkken

Emmas Drømmekjøkken

Info

Folkelig spisested midt i Tromsø sentrum med både lunsj og middagservering for store og små anledninger. Ekte og ærlig mat med fisk i fokus.

Historie

Godt hjulpet av mange års matstell, av en entusiastisk og profesjonell stab og av en imaginær drømmekvinne, har Anne Brit Andreassen skapt et høyt renommert spisested, Emmas Drømmekjøkken.
Her er det også høyt under taket og latteren sitter løst.
Restauranten ligger vis a vis den vakre domkirken i Tromsø sentrum.

HYGGE OG KOS
Å innta et måltid på Emmas, kan være både intimt og høytidelig, men først og fremst hjemmehyggelig og avslappende. Den vel tilberedte maten er alltid velsmakende. Emma og staben er opptatt av at det skal være en glede og en fest å spise hos dem. Sjenerøsitet, omsorg og kjærlighet blandet med høy faglig ekspertise er noen av suksessfaktorene hos Emma og hennes stab. De yter maksimalt for at gjestene skal kose seg.

EKTE OG ÆRLIG MAT MED FISK I FOKUS
Emma er vel bevandret i den store franske mattradisjonen, og merker seg trender og moter innen kokekunsten. Gode ideer fra verdenskjøkkenet har hun sans for. Tross dette setter hun pris på det som nordpå heter skikkelig mat; veltillaget av lokale råstoffer, slik våre mødre og bestemødre lagde det. Boknafisk av skrei og fiskegrateng er to slike autentiske nordnorske retter som ikke tas av menyen selv om man endrer de andre rettene minst 5-6 ganger per år etter sesong.

FOLKELIG OG UPRETENSIØST
Emmas UNDER ligger på gateplan. Der restauranten oppe har en klassisk eleganse, har de på Emmas UNDER grepet tidsånden og skapt et upretensiøst og folkelig spisested. Da blir terskelen laver for å stikke innom. Fiskegratengen har blitt en signaturrett! Den serveres alle ukens dager både til lunsj og til middag på Emmas UNDER. I tillegg serveres mange lette og raske retter til svært hyggelige priser. Man kan også få samme retter på Emmas UNDER som på Emmas Drømmekjøkken om kveldene.

Adresse: Kirkegata 8 2. etg , Tromsø 9253, NO
Telefonnummer: 77 63 77 30
sa.samme@tsop
By: Tromsø
Rute: Kirkegata 8
Husnummer: 2. etg
Postnummer: 9253


åpningstider

Mandag: 18:00-22:00
Tirsdag: 18:00-22:00
Onsdag: 18:00-22:00
Torsdag: 18:00-22:00
Fredag: 17:30-22:00
Lørdag: 17:30-22:00


relaterte søk: restaurant tromsø, drømmekjøkkenet tromsø, mathallen tromsø, julemeny tromsø, fiskekompaniet, gavekort restaurant tromsø, fiskerestaurant tromsø, smak tromsø
Nærliggende lignende selskaper
Huken Pub Huken Pub 116 meter Koselig bar med lunsjretter. Spiste fiskesuppe og den bestod med meget godt. Godt utv...
Mathallen Mathallen 121 meter En bra restaurant. Veldig god mat som er vakkert tillaget. Hyggelig servitør som var ...
Kaia Bar og Restaurant Kaia Bar og Restaurant 161 meter Jeg bestilte bacalao, som smakte nydelig. Kona og guttungen bestilte to ulike burgere...
Fiskekompaniet Fiskekompaniet 194 meter Knallbra mat og service, spennende og innovativ meny, flott vinpakke og gode kombinas...
Aunegården Aunegården 219 meter I mine øya e glansdagan til Aunegården beklagelig over. Etter flere eieskifter så har...
Restaurant Smak Restaurant Smak 622 meter Utrolig god mat servert med fantastisk service. En opplevelse!
Anmeldelser
Alt i alt god mat, men hadde forventet mer basert på restaurantens renommé og prisnivå. Servicen trakk spesielt ned, blant annet opplyste ikke servitøren om at det var fritt for lutefisk noe som er en skandale i seg selv, serverte valnøtter selv om vi opplyste om nøtteallergi, glemte kaffen vi bestilte, og sto flere og trykket på mobilen man ser speilbilde i vinskapet.... Spiste selskapsmenyen, og kan si at reinsdyrsbiffen var svært god, hummerbisque noe kald, ostefat kjedelig, resten helt ok. Men igjen håpløst å ikke ha lutefisk. Kun Mack-øl trekker også ned. Servitøren presenterte rettene, men sa minimalt om vinen. Til 1800kr blir det noe tynt. Videre trekker jeg én stjerne siden Svein Ludvigsen fortsatt figurerer som veggpryd. Herregud.
Fantastisk ! Mat, drikke, atmosfære og folk på jobb ! Femretters m/ vinpakke..herlighet så godt ! Godt ivaretatt hele kvelden. Vi ble der fra 20-24, og nøt hvert sekund
Beste matopplevelsen på år! Sykeste kyllingsuppen jeg har smakt og den potetkrønsjen med løyrom kunne jeg spist 100 til av. Annie var også kjempehyggelig, profesjonell og morsom.
Produsentens festmiddag 2019. Ett samarbeid mellom Halvors og Emmas Drømmekjøkken. Dette var virkelig en festmiddag til en utrolig god pris! Meget gode råvarer i hendene på et drømmekjøkken! De traff på alle retter, superimponert! Tusen takk for en fantastisk matopplevelse! Emmas Drømmekjøkken kan jeg varmt anbefale !
Stakk innom for et glass vin og litt snacks. Veldig spennende snacksmeny, og vi endte opp med flere snacks retter som kelneren satte sammen for oss, med viner til. En skikkelig smaksopplevelse, anbefales på det varmeste. Vi kommer garantert tilbake, og gleder oss allerede.
Suveren mat, godt håndverk +gode råvarer! Så utrolig smakfullt! Kunnskapsrik og vennlig betjening! Klassisk og tvers gjennom god kvalitet uten å være jålete. Satt i andre etage.
Bra mat til litt for mye penger. Spiste burger denne gangen. Den var god.. men ikke noe halleluja stemning.
Magisk plass og fabelaktig service! Vinbaren Anbefales på det sterkeste!Mat: 5/5
Ønsker du en matopplevelse, dra dit. Og for en kunskap om vin og mat. Mat: 5/5
Veldig god mat og veldig god service! : Bildene er fra 3-retters, som anbefales på det varmeste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Emmas Drømmekjøkken med offentlig transport


Bankgata 100 meter
33
37
39
40
42
Grand Nordic Hotel 110 meter
FB92
Fredrik Langes gate 130 meter
24
26
28
Wi-To 140 meter
20
21
24
26
28
37
40
Roald Amundsens plass 150 meter
34
39
FB92

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler