facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Engelsviken Treningssenter

Info

Engelsvikens fineste treningssenter :) Vi har et stort utvalg av treningsapparater av høy kvalitet og du slipper å stå i kø



"Treningssenter med Fantastisk beliggenhet :-Vi har store fine lokaler i gamle Fiskefabrikken. Mye historie i disse lokalene. Perfekte sted for lokal trening."
Adresse: Moloveien 2, 1628 Fredrikstad
By: Fredrikstad
Rute: Moloveien 2
Postnummer: 1628



relaterte søk: Trento logg inn, SICS login
Anmeldelser
Fint senter med hyggelige ansatte. Perfekt lokasjon rett ved vannet. Har akkurat det man trenger. Men jeg har litt konstruktiv kritikk: 1. Kun ett squat rack som attpåtil dobbler som Smith maskin. Fra mitt perspektiv burde det prioriteres å anskaffe minst to dedikerte squat racks. Ikke optimalt å squate tungt med løs barbell uten safety bars. Du får ikke tatt den helt ut da. I tillegg er squats en av de viktigste og mest populære øvelsene. Merkelig å bare ha ett sted å gjøre dette. 2. Kun en barbell benkpress. Optimalt å ha minst to. Men innkjøp av squatracks fikser også dette problemet. Squatracks kan lett konverteres til å bli benk. Fiks dette så blir det 5 stjerner fra meg!
Fint lokalt treningsenter. Mangler et par apparater bare for å ha det man trenger for de aller fleste
Perfekt for meg. Fokus på trening og ikke selfi fjollerier.
Knall treningssenter med masse sjarm.Akkuratt passe stort
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Engelsviken Treningssenter.

Fredrikstad treningssenter

åpningstider, plassering. Moloveien 2 kart bykart, satellitt visning. Engelsviken Treningssenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Engelsviken Treningssenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Engelsviken Treningssenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler