facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Erfaringssentrum

Info

Erfaringssentrum er den nye nettverksorganisasjonen for erfaringskonsulenter innen psykisk helse- og rustjenestene.

Historie

Erfaringssentrum, nettverksorganisasjonen for erfaringskonsulenter innen psykisk helse- og rustjenestene ble stiftet 29. september 2017.

Vår visjon er å skape et nytt "erfaringsfagfelt". Parallelt med dette skal vi bedre vilkårene for offentlig ansatte erfaringskonsulenter i Norge.

Vi har tre fokusområder:
Kompetanseheving av erfaringskonsulenter
For å få til dette skal vi samarbeide med brukerorganisasjoner, kompetansemiljøer, høyskoler og universiteter. For det finnes allerede masse kompetanse og kunnskap for å få til slike kompetansehevingstiltak.

Forbedre arbeidsforhold
Vi ønsker å sette fokus på at alle ansatte erfaringskonsulenter skal ha så gode arbeidsforhold som mulig. For å få til dette skal vi samarbeide med Fagforbundet. Vårt mål er at det skal finnes så mange faste stillinger som mulig. Vi vil også jobbe for at erfaringskonsulent blir en stillingskode i hele Norge og at man skal få godskrevet erfaringskompetansen sin når lønn fastsettes. Vi vil også sikre at våre medlemmer får god oppfølging av oss i eventuelle konflikter på arbeidsplassen.

Samlinger og nettverk
Vi ønsker å inspirere våre medlemmer til å danne nettverk lokalt hos seg, og være en pådriver for at det skal opprettes flere regionale nettverk. Vi ønsker også på sikt å skape en digital plattform der erfaringskonsulenter kan kommunisere og hente kunnskap. Videre skal vi også arrangere minst en nasjonal konferanse i året.



"Erfaringssentrum er den nasjonale interesseorganisasjonen for Erfaringskonsulenter. Organisasjonen ble stiftet i 2017. Erfaringssentrum holder årlige konferanser og jobber for å bedre arbeidsforholdene for erfaringskonsulenter i Norge, samt styrke og utvikle erfaringskonsulentrollen i norsk kontekst.Vårt mål er at erfaringskonsulenten skal bli en ny og viktig yrkestittel i norske velferdstjenester."
Adresse: Høgåsveien 70, 1259 Oslo, Norway
Telefonnummer: 90109176
on.murtnessgnirafre@ofni
By: Oslo
Rute: Høgåsveien 70
Postnummer: 1259


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Erfaringssentrum.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Høgåsveien 70 kart bykart, satellitt visning. Erfaringssentrum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Erfaringssentrum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Erfaringssentrum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler