facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Forandringshuset Holmlia

Info

Forandringshuset Holmlia er et lokalt kultur- og aktivitetshus hvor målet er å skape en trygg og åpen møteplass, der barn og unge kan være seg selv og leve og utvikle seg som hele mennesker.

Adresse: Holmlia sentervei 1b, Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Holmlia sentervei 1b



relaterte søk: Forandringshuset Grønland, Forandringshuset Rykkinn, Forandringshuset Stavanger, Forandringshuset Bergen, Ansatte Forandringshuset
Anmeldelser
Kurant plass for møte og arrangement
Veldig bra sted, for å finne andre folk å bli kjent med.
Forandringsguset er en møteplass for unge der de kan utveksle erfaringer, være kreative og samtidig ha det gøy! : Anbefaler å ta en tur innom der og være med på de ulike aktivitetene man har på huset.
Utrolig godt tilbud for ungdommer
Fantastisk tilbud! Kom innom for en prat.
Utrolig godt tilbud
Oversatt av Google Nope bare Nope! Original Nope just Nope!
Oversatt av Google Kommenterte ikke Original No coment
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Forandringshuset Holmlia.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Holmlia sentervei 1b kart bykart, satellitt visning. Forandringshuset Holmlia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Forandringshuset Holmlia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Forandringshuset Holmlia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler