facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extreme flislegger

Extreme flislegger

Info

reperasjonsarbeid og renovering

Adresse: Tittelsne vegen 12, 5515 Haugesund
Telefonnummer: +4746472121
By: Haugesund
Rute: Tittelsne vegen 12
Postnummer: 5515


Anmeldelser
Ikke til å anbefale i det hele tatt. Gav beskjed om at vi hadde budsjett bad/ikke hoved badet vårt, og ikke skulle bruke for mye penger på dette badet. Bestilte inn hexagon fliser, som de ikke visste prisen på. Og heller ikke visste hva de koset da vi hentet dem ut av butikken etter bestilling. Får regningen i posten etter 1 1/2 uke etter at vi hentet flisene. Og kvm prisen på flisene er 5999,- Fått diskutert oss en smule ned i pris, men kjenner dette er veldig frustrerende. Mener at når en legger fram at det er ett bad en ikke skal bruke så alt for mye penger på, bør kunden veiledes til de rette produktene til "lommeboken" til dette badet. Ikke til noen av de dyreste flisene som butikken har og "ikke" vite prisen til kunden! De fleste butikker vet hvilken leverandør som er den dyreste og kan veilede kunder ifht til slikt.
Dyktige fagfolk med lang erfaring. Fører kvalitetsprodukter fra Italia og tegner gjerne prosjektene sammen med deg. Flotte butikkutstillinger.
Frøland Flismarked leverer noen av de beste og fineste flisene fra Italia. De innehar også stor kompetanse på valg av produkter for rett montering av flisene.
Veldig fornøyd med flere bad. Hjelp, leveranse og håndverkere er førsteklasses.
Fantastisk utvalg og super service. Kvalitet i øverste klasse.
Veldig hjelpsom og grei sjef. Han fikser det meste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extreme flislegger.

Haugesund byggefirma

åpningstider, plassering. Tittelsne vegen 12 kart bykart, satellitt visning. Extreme flislegger adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extreme flislegger. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extreme flislegger med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler