Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Fanaposten

Fanaposten

Info

Fanaposten er lokalavisen som dekker bydelene Fana og Ytrebygda i Bergen sør. Avisen kommer ut tirsdag og fredag. Fanaposten ble stiftet i 1978.

Historie

Skjer det noe som opptar deg i lokalområdet ditt?
Tips oss på epost [email protected]

Vår oppgave

Målet vårt er å være bindeledd i Fana og Ytrebygda. Ved at folk benytter lokalavisen for å informere om aktiviteter, ta opp saker som opptar dem og engasjere seg i nærmiljøet, vil Fana og Ytrebygda bli et bedre sted å bo.

Produkter

Fanaposten - lokalavis for Bergen sør

Adresse: Østre Nesttunveg 6, 5221 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55 11 80 10
By: Bergen
Rute: Østre Nesttunveg 6
Postnummer: 5221


åpningstider
Mandag: 09:00 - 15:30
Tirsdag: 09:00 - 15:30
Onsdag: 09:00 - 15:30
Torsdag: 09:00 - 15:30
Fredag: 09:00 - 15:30


relaterte søk: fanaposten arkiv, fanaposten hummer og kanari, fanaposten dødsfall, fanaposten annonse, fanaposten abonnement, fana norge, fanaposten kontakt, fana arena
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Fanaposten

. Bergen bergen avis åpningstider, plassering. Østre Nesttunveg 6 kart bykart, satellitt visning. Fanaposten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fanaposten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fanaposten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler