facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fangene på Fortet

Fangene på Fortet

Info

Fangene på Fortet blir et unikt eventyr! Samle vennene dine, lag et team og løs oppgavene i rommene.

Historie

Samle vennene dine, lag et team og løs oppgavene i alle de ulike rommene.

Det passer for unge og gamle, stor eller liten uansett anledning; teambuilding, kickoff, bursdagsfest, firmafest, utdrikkingslag og venner. Hele året!

I likhet med TV serien Fangene på Fortet, handler det om å samarbeide i team og løse små og store utfordringer og samle så mange poeng som mulig.

Hos oss finner du alt for en uforglemmelig dag med 45 ulike utfordringer, bar, møterom og konferansefasiliteter.

#HvemUtfordrerDu?



"Fangene på Fortet tilbyr 48 forskjellige rom/celler med ulike oppgaver man skal løse sammen som et lag.Vi anbefaler 3 – 5 deltakere pr. lag, slik at man får mest ut av opplevelsen. Man kan komme med venner å konkurrere mot hverandre, eller andre lag som er her.På Fangene på Fortet kan du arrangere teambuilding som en spennende og morsom konkurranse blant de ansatte, eller arrangere utdrikningslag for den som skal drikkes ut. Det er behov for alle slags egenskaper og talenter. Fysikk, kunnskap og kreativitet. Vi har rom/celler som passer for alle – uansett fysisk form og alder. Det er også veldig populært å gjennomføre bursdager hos oss."
Adresse: Nydalsveien 28 , Oslo 0484, NO
Telefonnummer: 22 60 40 00
on.tetrofapenegnaf@tsop
By: Oslo
Rute: Nydalsveien 28
Postnummer: 0484


åpningstider

Mandag: 12:00-22:00
Tirsdag: 12:00-22:00
Onsdag: 12:00-22:00
Torsdag: 12:00-22:00
Fredag: 12:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-21:00


relaterte søk: fangene på fortet tips, fangene på fortet fredrikstad, fangene på fortet tv3, fangene på fortet utdrikningslag, fangene på fortet youtube, fangene på fortet barn, fangene på fortet sverige, fangene på fortet frankrike
Nærliggende lignende selskaper
TeamEscape TeamEscape 4 km Veldig hyggelig betjening! Og veldig morro å gjøre med en gruppe venner eller bare 2 ...
Kingdom of Escape Rooms Kingdom of Escape Rooms 5 km Booket rom Kl 10:00. Når vi møtte opp var det ingen tilstede, mørkt og låst dør. Vi t...
Anmeldelser
Veldig morsom barnebursdag. Barna ble delt i grupper, gruppene løp entusiastisk fra rom til rom og løste oppgaver i 1 time og innimellom tok gratis selfier fra automater på veggene. Hvor mange poeng de samlet fulgte vi med på skjermer rundt omkring i lokalene. Da timen var over var det 1 time spising som er ganske bra med tid til spising av pizza kake og gaver. Barna var også fornøyd med servicen. På det mest hektiske var alle bordene opptatt og det ble bittelitt forsinket men vi rakk alt allikevel.
Fangene på Fortet er et veldig kult konsept, som er perfekt for grupper som ønsker litt team building eller vennskapelig konkurranse. Mange interessante rom som utfordrer mentalt, teknisk og fysisk. Anbefaler å bestille minst 2 timer da tiden går veldig fort der inne! De har noe som passer alle i ulike aldre og fysisk form. Kan anbefales som en venneaktivitet, passer også ypperlig for bedrifter som skal gjøre noe sosialt etter jobb : Jeg var der med 7 andre, vi delte oss i 2 grupper på 4 som er et fint antall. Det er en del rom som krever minst 3 å gjennomføre. Mulighet for å bestille pizza, drikke og de har skap gratis til oppbevaring av eiendeler. Betjeningen er veldig hjelpsom og hyggelig.
Utrolig morsom opplevelse. Anbefales å dra 3 stk sammen, da man må dele seg opp i lag. Utfordrende også for voksne. Vi var en gjeng på6 stk 27-29 år som delte oss inn i to lag. MANGE rom å velge mellom. Man burde absolutt ikke ha mindre enn 2 timer her. Tiden flyr, og vi vil absolutt tilbake. Kjempegøy å bruke hjernen og kroppen
Fangen på fortet er meget gøy for venner og familie! Anbefales kjempe mye. Mange forskjellig rom man kan være i. Vi fikk et veldig bra inntrykk av dette stedet. Man får både et skap for å holde tingene sine i, og så får man tatt gratis bilder som sendes på tlf nummeret ditt. Mange gøyale spill i disse rommene! Supert sted:
Testet ut The Cube som består av rundt 20 stk «oppgavestasjoner» som skal løses etter escape room-konseptet. Veldig gøy! Passe vanskelig for voksne. Anbefaler 2 timer, for tiden flyr. Øvrig lokale var fullt av hektiske barnebursdager osv, men The Cube-spillet var heldigvis plassert i en adskilt sone der det var rolig og ganske folketomt. Hyggelig og engasjert betjening :
Jeg storkoste meg med å ta Entertainment fra Fangene på Fortet Oslo. Personalet var profesjonelt og imøtekommende, og fasilitetene var rene og godt vedlikeholdt. Jeg vil definitivt anbefale denne opplevelsen til alle som leter etter en morsom og unik måte å tilbringe tiden sin i Oslo. Takk for en flott tid!
Helt perfekt å ta med familien hit en lørdag eller i høstferien. Utfordringer i alle former og nivåer. Her kan alle more seg. En kan tilogmed få svetta litt, men sånnt merker man gjerne ikke før en er ferdig.
En spennende opplevelse for store og små. Får bare 1 stjerne da jeg synes det er usmakelig å holde barnebursdag samtidig som ungdommer og voksne sitter å drikker, fester og løper mellom rommene. Voksne med stor konkurranseinstinkt slapp ikke ungene til i rommene.
Grei plass for aktivitet men merker at det er gjort lite vedlikehald siste åra.
Kjempekult sted å ha det gøy med venner!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fangene på Fortet med offentlig transport


Nydalen 100 meter
4
5
Blåsbortveien 210 meter
51
54
Nydalen T 220 meter
R31
RE30
Nydalen T 240 meter
37
Godals vei 290 meter
51
54

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler