facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kingdom of Escape Rooms

Kingdom of Escape Rooms
"Escape rom Oslo. Tema med trolldommens verden , Gallery of Illiusion , Space Station og Kings Landing."
Adresse: Cort Adelers gate 18 , Oslo 0254, NO
Telefonnummer: 22 44 00 10
By: Oslo
Rute: Cort Adelers gate 18
Postnummer: 0254


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-22:00
Søndag: 10:00-22:00


relaterte søk: Escape room Bærum, Escape room Oslo, Beste Escape room Oslo, Escape Room Drammen, Escape room barn, Escape room Nydalen, Escape room Oslo sentrum, Escape Room Lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
TeamEscape TeamEscape 1 km Veldig hyggelig betjening! Og veldig morro å gjøre med en gruppe venner eller bare 2 ...
Fangene på Fortet Fangene på Fortet 5 km Veldig morsom barnebursdag. Barna ble delt i grupper, gruppene løp entusiastisk fra r...
Anmeldelser
Booket rom Kl 10:00. Når vi møtte opp var det ingen tilstede, mørkt og låst dør. Vi tenkte kanksje dei var litt seine idag så ventet 15-20min men ingen dukket opp. Vart oppringt kl 11:00 og beklaget at ingen var der då dei trodde ingen skulle vere der så tidlig, så personalet valget å komme på jobb litt senere. Vi skulle få rabatt senere på dagen men det viste seg att det rommet vi hadde lyst på var fult hele dagen slik som stort sett resten også var. Vi kommer frå Vestlandet så har ikkje muligheit til å ta det senere heller, og hadde planer for resten av dagen også. Vi hadde stått opp ekstra tidleg, så veldig kjedelig å møte låst dør. Kommer nok aldri tilbake hit.
Jeg spilte trommdommens verden for 3 år siden, hadde da en god opplevelse. Da fikk vi valghatten på hodet som plasserte oss på lag og utdelt kapper før spillet startet, dette var en morsom del av opplevelsen. Denne andre gangen veldig skuffet. Vi møtte opp før booket tid som vi ble informert om at vi skulle gjøre. Den ansatte virket stresset og hadde dårlig tid, vi følte oss lite velkommen. Vi satt og ventet, plutselig ble vi kastet inn på rommet. Fikk en kort intro historie som var meningsløs og raskt fortalt av den ansatte. Vi fikk ikke klar beskjed om at spillet var i gang, men vi oppdaget selv klokka og så at spillet var i gang. Oppgavene i rommet var morsomme og overkommelig, men virket som om «effekten» hang etter. Når vi vinket i kamera for hint tok det noen ganger litt tid før vi fikk hintet. Det var dårlig lyd og vi slet med og høre hva som ble sagt. Vi fikk ingen klar beskjed inne i rommet om at vi hadde klart spillet før plutselig en ansatt kommer inn døren og sier «gratulerer». Etter spillet hadde vi forventet og få spørsmål om vi ville ha et lagbilde, det ble vi ikke tilbudt så vi spurte selv, da fikk vi til svar «nei dessverre, kappene er ikke vasket»
Herlig service, veldig hyggelig ansatt Lars OK som var både behjelpelig og i godt humør hele tiden, også når vi satt fast i «tenketanken» holdt stemningen spennende, og heiet oss frem helt til mål. En morsom opplevelse vi absolutt anbefaler familier og HP-fans!
Feiring av 10 årsdag for 2 venninner. De var tilsammen 10 stykker som vi fordelte på 2 rom Teams battle, King’s Landing mot Space Station Jentene fikk god i introduksjon av gamemaster Ask, som fulgte de opp underveis i spillet. Flere var VELDIG spente og var i hundre da de kom ut av rommene og hadde klart å løse oppgangene. Vi hadde med mat og kake og hadde en fin feiring i lokalet til slutt. Alle var veldig fornøyd! Benedicte
Her gir jeg en ener før jeg i det hele tatt har vært der, prisen er skandaløs og når en kan velge en dag i Tusenfryd for nesten samme pris overrasker det meg at dette stedet fortsatt eksisterer.. Enda mer skandaløst, er at det ikke er egen barnepris. Nei.. Her skal det en real lønnsøkning til før dem får besøk av oss. Finnes et hav av rimeligere alternativer.
Temmelig dårlig opplevelse for penga, vil ikke anbefale Harry Potter escape rommet her. En blanding av ganske lineær progresjon med minimalt av samarbeid påkrevd til uoriginale puzzles, hvorav noen rett og slett ikke fungerte. Selv om gamemaster burde sett at vi hadde riktig løsning og brukte 10 minutter på en ødelagt lås fikk vi ingen hint om at spillet faktisk var ødelagt. Også en ekstremt kort opplevelse for penga, med lite følelsene av mestring.
Morsomt og utfordrende. Var litt vanskelig å være 6 stk siden det gjerne bare var 1 på laget som kan utforske om gangen. Noen ganger lurte vi på om utstyret var i orden og satt litt fast fordi vi trodde noe var galt. Hyggelig betjening. Anbefales, men tror det er mer utfordrende med mange på laget enn få.
Første gang. Prøvde Harry Potter rommet.. Lite rom og trodde det skulle gå raskt og enkelt. Ble mer utfordrende enn vi trodde og var nok av oppgaver som måtte løses. Vi hadde det veldig gøy.
Feiret 12-årsdagen til datteren min. Selve opplevelsen var helt topp. Kjempeflink mann som var tålmodigheten selv spesielt med tanke på at det var 12 stykker i bursdagen, og jentene fortalte om en super feiring. Et lite minus for at det var kluss i forkant. Sent svar på e-post og manglende opplysninger. Fikk en rabatt som plaster på såret, noe som veide opp for rotet i forkant. Alt i alt en veldig positiv opplevelse!
Hadde en hyggelig kveld her med venner, vi løste gåter og lo mye sammen! Anbefaler på det sterkeste etterpå dro vi på macern og slo oss løs med både dobbel cheese og nuggets. Nå blir det en tidlig kveld etter en slitsom men morsom på escape room!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler