facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fat og Fe

Info

Fat og Fe er en gårdsbutikk og kolonial på Fevang Gård i Sandefjord. Vi selger økologiske, kortreiste, miljøvennlige og bærekraftige produkter.

Historie

På Fevang Gård finner du «Fat og Fe». Her får du kjøpt økologiske matvarer, hudpleie og interiørprodukter som er håndplukket og nøye utvalgt av de engasjerte, kresne og veldig ivrige jentene bak gårdsbutikken. Matvaredelen av butikken er valørmerket fra Debio med GULL. Det betyr at over 90% av varene som omsettes er sertifisert økologiske.

Vi er opptatt av at du skal kunne handle bærekraftig. Alle produktene har en sterk miljøprofil, er småskala og/eller lokal produsert, laget av sosialt ansvarlige bedrifter/atførinsbedrifter eller redesignet.

På Fevang Gård finnes det både gullsmedverksted og keramikkverksted. I tillegg bor det 135 økologiske høner som er ekstremt bortskjemte og som har forhandlet seg frem til en rimelig bra arbeidsavtale hvor de er ute så mye vil, spiser opp til flere retter med veldig varierte råvarer og soler seg så mye de orker i arbeidstiden. Eggene de legger er økologiske og godkjente av Debio.

Folk og fe på Fevang ønsker deg velkommen til en hyggelig handel og fin gårdsopplevelse.

Adresse: Raveien 500, 3239 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: 91587216
on.efgotaf@klof
By: Sandefjord
Rute: Raveien 500
Postnummer: 3239


Nærliggende lignende selskaper
Meny Haslesenteret Meny Haslesenteret 6 km Hyggelige folk, god service,gode frukter å grønnsaker, finne tilbud noen ganger,
Meny Stadiontunet Meny Stadiontunet 7 km Alltid en hyggelig handel. Det som imponerer meg mest er kassepersonalet,og jeg vil g...
Det Gamle Røgeri As Det Gamle Røgeri As 7 km Ekstremt god kvalitet på produktene.
Meny Arena Pindsle Meny Arena Pindsle 7 km Stor butikk, men tar desverre litt tid før de får hivd inn flere i kassene. Så da stå...
Colonialen 2017 Colonialen 2017 7 km Ryddig og rent sted, smaksprøver og hyggelig betjening.
My Van Asiamat My Van Asiamat 7 km Supert utvalg og en betjening som strekker seg langt for å hjelpe deg med å finne det...
Meny Indre Havn Meny Indre Havn 7 km Veldig ryddig og stor butikk. Litt trangt mellom noen av reolene, varene er for det m...
Rema 1000 Thorøya Rema 1000 Thorøya 10 km Litt mindre enn andre rema 1000, men Veldig hyggelige ansatte.
Anmeldelser
Veldig fin butikk med godt utvalg av økologisk mat og tilbehør. De har pusset opp og ommøblert siden sist jeg var innom og det er blitt veldig fint. Nå er det også åpent en liten avdeling i andre etasje med litt putevar, pledd, sysaker og liknende. Anbefaler å ha med egen emballasje til å kjøpe nøtter, krydder, mel og andre varer i løsvekt.
Veldig bra butikk, hjelpsom, serviceminded, snill, kjempegod kommunikasjon, rask forsendelse. Pen innpakked! Jeg er veldig glad over de nye Duckfeet Århus, choco.
Måtte drasse inn her med fruen, økologisk og lokalprodusert er ikke min greie, men det var et hyggelig lite sted, med ikke så alt for sterke lukter innvendig. Mye lokalprodusert og økologisk. Litt lite og trangt for min smak, men de hadde mye rart. Hyggelige folk.
De har så mye flott og spennende, fra matvarer, frø og korn til vaskemidler, personlig pleie, husholdningsvarer, og nå også mye flott garn og Knitting for Olive strikkeoppskrifter. Og ikke minst masse økologisk snop.
God service,litt annerledes butikk med diverse godsaker,økologisk, sko,klær
Et hus fylt med farger! Og alt mellom himmel og jord. Selv er jeg en kunde med sans for det spiselige, og her er det til og med øko-gullmerke på døra. Hyggelige damer svinser rundt og hjelper deg gjerne. Ha god tid når du besøker F&F, her fins det mange fine skatter!
Flott butikk, dyktige ansatte som kan faget sitt. Har et solid utvalg av økologiske produkter innen næringsmidler, interiør og hudpleie. Holder flere interessante kurs m.m. Er en soleklar 1. Valg som butikk om man leter etter økologiske varer.
Masse økologiske og fornuftige varer. Mest spiselig, men også såper, tekstiler og diverse utstyr. Gode oster og lokal melk.
Har lenge ønsket meg en butikk i nærområdet som tilbyr denne slags muligheter. Her kan skaffes svært mye mat og diverse alternativer til dagens masseorienterte konsumentprodukter. Har kan man handle både sunt, økologisk, håndlaget og miljøvennlig i et lokale med masse sjel!
Herlig liten gårdsbutikk med økologiske varer, det meste du trenge i hverdangen. Deilige såper og øko bakst.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler