facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fauske Jernbanekafe

Adresse: Jernbanegata 19 , Fauske 8200, NO
Telefonnummer: 75 64 69 05
By: Fauske
Rute: Jernbanegata 19
Postnummer: 8200



relaterte søk: Catering Fauske, Spisesteder Fauske, Napoli Fauske meny, Sushi Fauske, Jernbanekafeen Bodø, Tapas fauske, Fauske Hotell, Fauske Grill
Nærliggende lignende selskaper
Fauske Kommune Fauske Kommune 465 meter
Napoli 2 Napoli 2 465 meter God mat og trivelig betjening. Takk for god bursdagskake.Mat: 5/5
Ifo Pizza Ifo Pizza 530 meter
Nylands Restaurant Nylands Restaurant 530 meter
Jafs Fauske Jafs Fauske 542 meter
Coop Nordland Sa Coop Nordland Sa 648 meter Fantastisk butikk, en av de beste fra alle besøkte coop butikker. Ferske varedisken, ...
Lais Bistro Ting Fong Chan Lais Bistro Ting Fong Chan 698 meter Lai's bistro. Where Chinese cuisine goes to die. Bistroen ligger passende nok i mikro...
Anmeldelser
Grei oksesmåstek, men laksen var veldig god. Dårlig kokte poteter. Dårlig med bestikk. Spurte om det , og fikk til svar at bestikket var til vask. Tror Fauske jernbane kafe bør kjøpe mere bestikk, så gjestene slipper å vente og til slutt spise kald mat. Frister ikke til gjentakelse.
Fauske jernbanekafe er et helt ok lavterskel tilbud om du vil ha enkel påsmurt mat eller småretter. De har god fiskesuppe, mens den berømte møsbrøm-lefsa er super. Hyggelig betjening og service. Kaféen har god plass både inne og ute. Gode parkeringsmuligheter og naturlig nok kort vei til selve jernbanen.
Elendig, fikk restene av dagens middag, kald mat til full pris kl 1600 på en søndag, fikk ikke full tallerken men det skulle de komme med, men ingen kom.
God mat og store porsjoner.
Veldig bra mat og service! Hjelpsomme ansatte med god humor Her er det verdt å svinge innom
Latterlig god møsbrømlefse og utrolig trivelig betjening
God mat og trivelig atmosfære. Hyggelig og serviceinnstilt betjening gjør det et fint sted for lunsj eller middag. Kan før øvrig nevnes at maten de leverer igjennom catering til konfirmasjon eller lignende, også er veldig bra.
dårlig mat. veldig dyrt. dårlig service. hun bak kassa virket sur. å jeg kunne ikke bestille den retten jeg ønsket å grunn av alderen min. så hvis et menneske som f.eks meg som ikke spiser mye så kan jeg ikke velge den minste grillretten på menyen. jeg vet om flere steder på fauske hvor alder ikke i veien for å kunne bestille det jeg ønsket på menyen. men det er vist et problem her. ikke fornøyd.
Her må man dra for å spise møsbrømlefse! Er på Fauske 1 gang i året og må alltid hit for å spise lunsj
Meget velsmakende og varm mat . Betjeningen meget hyggelige og servise innstilt. Tålte en spøk men bruk gjerne hansker ved behandling av salater etc. Takk for en fin opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler