facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lais Bistro Ting Fong Chan

Adresse: Eliasbakken 9 , Fauske 8200, NO
Telefonnummer: 75 64 70 44
By: Fauske
Rute: Eliasbakken 9
Postnummer: 8200


Nærliggende lignende selskaper
Ifo Pizza Ifo Pizza 254 meter
Nylands Restaurant Nylands Restaurant 254 meter
Coop Nordland Sa Coop Nordland Sa 274 meter Fantastisk butikk, en av de beste fra alle besøkte coop butikker. Ferske varedisken, ...
Napoli 2 Napoli 2 415 meter God mat og trivelig betjening. Takk for god bursdagskake.Mat: 5/5
Fauske Kommune Fauske Kommune 415 meter
Jafs Fauske Jafs Fauske 520 meter
Fauske Jernbanekafe Fauske Jernbanekafe 698 meter Grei oksesmåstek, men laksen var veldig god. Dårlig kokte poteter. Dårlig med bestikk...
Anmeldelser
Lai's bistro. Where Chinese cuisine goes to die. Bistroen ligger passende nok i mikrokjøpesenteret Arkaden, som avgikk ved døden en gang rundt årtusenskiftet. Det første som møter deg er odøren av gammel tobakksånde the ghost of cigarettes past! fra bingoen. Bistroen er smakløst innredet med lilla takplater, ferskenfargede vegger og litt staffasje type "billig souvenir kjøpt på fylla i Thailand" , av en interiørarkitekt som avgikk ved døden midt på åttitallet. Av respekt for denne har de ikke endret innredningen, annet enn å slenge inn et uopplyst akvarium med deprimerte og tilsynelatende suicidale fisker. Lokalet alene gir meg lysten til å kutte meg med et barberblad på en ellers fin sommerdag... Servicen er et kapittel for seg selv. Jeg blir møtt med større smil og mer personlighet av kaffeautomaten på Narvesen. Etter å ha bestilt, får vi slengt en mugge med lunkent vann og to glass på bordet. Isbiter er fraværende. Beklageligvis er det ventetid på maten, noe som gir en anledning til å observere det tykke plastdekket over dukene på bordene, det grå vegg-til-vegg teppet, og gardiner som ville ha fått en interiørblogger til å stikke ut øynene sine i avsmak. Maten, når den kommer, bærer mer preg av hermetisk wokblanding I lake enn Kina, og det er egentlig det beste man kan si om den... Dette er en kinesisk restaurant som får china garden i Bodø til å framstå som et autentisk stykke Kina! Plakaten for Bistroen er et absurd lite stykke rasistisk/parodisk makkverk. Jeg gir den en stjerne kun fordi jeg ikke kan gi den hverken null eller minus. Kjøp heller en baconpølse på shell!
Grei mat, vennlig vertskap og en meget behagelig pris
Kjørte til Fauske fra strøksnes for og spise et måltid på Fauskes eneste kinarestaurant. Da jeg og fruen kom til Fauske kom vi til stengt dør, selv om det står på google at det skal være åpent til klokken 22:00. Dette er tydeligvis en bedrift som stenger dørene når det passer dem som de vil uten forvarsel!
Har gjennom alle år fått god service å nydelig mat! AAA+++ Må bare få gi en kommentar til den forrige som gav dem 1 stjerne. Kan være greit å ringe istedet for å tro at alt som står på Google er korrekt! Ufortjent.
Kjempegod mat! Vi visste ikke når de åpnet og var der et kvarter før. Ble hyggelig mottatt og sluppet inn. Veldig koselig betjening Vi har vært her før og kommer gjerne tilbake
Veldig bra, hver eneste gang, trivelig og rolig atmosfære, og maten er helt fantastisk, 5 stjerner fra meg
Kommer ikke tilbake da maten ikke var så god som jeg hadde forventet, i tillegg til små porsjoner. Men er man sulten så går det fint. Akkurat da jeg var der så var betjeningen veldig stille og snakket veldig lavt, hørte ikke hva hun sa og hun svarte ikke når jeg sa at tusen takk og at maten var god. Gjorde det for å være hyggelig. Hun så bare veldig lei seg ut og smilte ikke en gangAlt vi bestilte skulle koste 616kr men pappa betalte over 800kr.. Det hadde vært greit hvis servicen og maten hadde vært bra, men ikke når det ble slik det ble..
Maten er kanskje ikke så smakfull og spennende som den burde være, litt små porsjoner til kinarestaurant å være. Lokalene burde nok fått seg en liten oppgradering da de bærer preg av at det er lenge siden sist. Servitøren gjorde en god jobb, kom raskt med menyen, trakk seg tilbake og ventet til hun så vi var klare til bestilling, så kom hun tilbake til bordet vårt. Maten kom raskt, ca 10 minutter ut i måltidet ble vi spurt om maten var god, jeg svarte at maten var god, og det var den jo også, men kunne som sakt vært noe mer smakfull.
Ble møtt av en skikkelig sur betjening. Virket lite interessert i å hjelpe. Hadde også satt seg lite inn i allergi/gluten. Det ble ikke til at vi bestilte mat her. Tragisk plass.
God mat i hyggelig selskap.Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lais Bistro Ting Fong Chan med offentlig transport


Fauske rutebilstasjon 70 meter
100
18-496
472
481
493
494
496
498
499
Fauske sentrum 90 meter
499
Sjøgata 47 220 meter
499
Focussenteret 260 meter
499
Fauske sentralskole 320 meter
499

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler