facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Feelgood Fredrikstad

Feelgood Fredrikstad

Info

Feelgood Fredrikstad er et hyggelig og rolig treningssenter med motoriserte treningsmaskiner. Passer for alle uavhengig av fysisk form, alder og vekt.

Historie

Feelgood er en treningssenterkjede som retter seg mot de som ønsker en lett og effektiv form for aktivering. Her trener man i et voksent miljø uten høy musikk, tights, hopp og sprett.



"Feelgood Fredrikstad tilbyr lystbetont trening for de som vil ta vare på kroppen sin, uansett utgangs¬punkt og uten noe kropps- eller prestasjonspress. Her trener man i et voksent miljø der man ikke behøver å være redd for å gjøre noe feil, og man vil kjenne mestringsfølelsen fra første stund!"Feel¬good" betyr "å ha det bra" og det er det vi hele tiden jobber for at våre medlemmer skal ha. Vi vil gi alle muligheten til å oppnå et fysisk fundament slik at kroppen skal fungere så bra som mulig, så lenge som mulig.Kom som du er og se hvordan vi gjør for at du skal ha det bra!"
Adresse: Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad
Telefonnummer: 94174675
By: Fredrikstad
Rute: Wilbergjordet 10
Postnummer: 1605



relaterte søk: feelgood priser, feelgoodsenter, feelgood åsane, feelgood treningssenter, feelgood vikersund, feelgood menswear, feelgood bergen, feelgood trening pris
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Feelgood Fredrikstad.

Fredrikstad helse og medisin

åpningstider, plassering. Wilbergjordet 10 kart bykart, satellitt visning. Feelgood Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Feelgood Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Feelgood Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler