facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen

Info

Ferner Jacobsen fører merker som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Canada Goose, Max Mara, Arnie Says, Holzweiler og Eton.

Adresse: Stortingsgata 14 , Oslo 0161, NO
Telefonnummer: 22 86 24 00
on.renref@liam
By: Oslo
Rute: Stortingsgata 14
Postnummer: 0161


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: ferner jacobsen oslo, ferner jacobsen åpningstider, ferner jacobsen salg, ferner jacobsen butikker, ferner jacobsen outlet, ferner jacobsen outlet ekte, ferner jacobsen fornebu, ferner jacobsen sko
Anmeldelser
God service, men mangler variasjon i størrelser. Fikk beskjed om at de hadde mange store størrelser. De hadde bare en som kunne passe meg sa de. De eneste andre mulighetene var å bestille målsøm.
Fin butikk og bra utvalg stort sett, men sur dame av en daglig leder i første etasje .Et smil og god service hadde vært ønskelig
En av sentrums "finere" klesbutikker hvor det er greit utvalg av dyre merkeklær, men desverre lite hjelp å få hvis man ikke ser passe keeg ut. Bedre hjelp å få i nettbutikken.
Nettbutikken er vanskelig å forholde seg til. Ingen info om åpningstider på tlf på nett. Har ikke svart på et eneste anropringt 6 ganger på 3 dager i butikkens åpningstid. Ikke svart på mail har dem heller. Og generelt ubrukelig utsjekk ved netthandel.
Dårlig service … bare skal selge ikke intressert i og ta i mot klager
God kvalitet på klær, dårlig kundeservice på nett. Bestilte klær og fikk deal på 70% da jeg handlet 3 plagg. Når jeg oppsøker kundeservice får jeg beskjed om å godta at jeg kun har fått 50% eller returnere alle plagg. Uprofesjonelt, lite fristende å anbefale og handle hos.
Grei butikk vanskelig å finne bra butikker i Norge..
Herre butikken var hyggeligere enn dame butikken. Det har nok med den ansatte jeg møtte, men uansett... Kom i den gamle jakken for å kjøpe ny, og antar at det ikke viser på utsiden at man faktisk kan betale.
Var der faktisk for første gang i dag. Venner som har anbefalt meg. Så desverre ikke jakken jeg ville ha, men for en utrolig hyggelig kar der. Veldig hjelpsom, service stilt og kunne veldig mye. Utrolig hyggelig å være gjest der. Fordi er akuratt sånn jeg var behandlet. Kommer nok tilbake. Takk igjen:
Bra service, bra produkter, og bra lokasjon
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ferner Jacobsen.

Oslo mote

åpningstider, plassering. Stortingsgata 14 oslo søm og skreddere kart bykart, satellitt visning. Ferner Jacobsen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ferner Jacobsen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ferner Jacobsen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Alle Tiders Alle Tiders 141 meter
Norway Shop Norway Shop 152 meter
Coast Sentrum Coast Sentrum 211 meter
Zara Zara 272 meter
Moods Of Norway Moods Of Norway 285 meter
Høyer Egertorget Høyer Egertorget 322 meter
Follestad Oslo Follestad Oslo 329 meter
Øvre Slottsgate Øvre Slottsgate 334 meter
Hemp House Norge Hemp House Norge 364 meter
Lee Skredderi Lee Skredderi 381 meter
Bogal Skredder Bogal Skredder 398 meter
Bruuns Bazaar Bruuns Bazaar 398 meter
Hermès Hermès 398 meter
Vika Terrassen Vika Terrassen 407 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler