facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flakk Camping, Trondheim

Flakk Camping, Trondheim

Info

Camping at Flakk, Trondheim. Open 2016 from May 1. to Sept. 5.

Historie

How to get to Flakk Camping: Take route 715 from Trondheim or route 707 from Klett, towards Byneset / Fosen. Adress: Flakk, 7070 Bosberg. E-mail: [email protected].

GPS (WGS84): 63.45008º N, 10.20133º E / 63° 27' 0.3"N, 10° 12' 4.8"E



"Flakk Camping, campingplass for bobil, campingvogn og telt, 11 km vest for Trondheim sentrum, rett ved Flakk ferjeleie."
Adresse: Flakkvegen 49, 7070 Trondheim, Norway
Telefonnummer: +47 940 54 685
By: Trondheim
Rute: Flakkvegen 49
Postnummer: 7070


Anmeldelser
Ble møtt av en hyggelig jente i resepsjonen. Campingplassen ligger fint til rett ved havet. Det har regnet en del der siste tiden så det var vått og grisete rundt. Sanitæranlegget var helt greie, veldig små dusjer og ikke noe sted å sette fra seg tingene . Oppvask og kjøkken delen var så som så. Prisen for plassen synes jeg var dyr for det man får der, vært på 5 der fasilitetene er høye og prisen det samme. Kort vei til Trondheim.
Overpriset små plass med kalde doer og dusjer. Langt til mat butikk og dårlig utvalg. Kjosk og Grill ved kaia var stengt så husk å handle inn før man kjører dit. Ved tanke på hvor det ligger var det også den dyreste campingen vi har hatt på ferien og vi har overnattet på 5 campinger med campingvogn langs E6. Var gjørmete og vått og vaskelig å parkere. Positive var den hyggelige unge damen i skranken når man kom på plassen.
Fin camping på fint område. Rolig plass. 4 km til matbutikk ene veien, 8 km andre veien, men gatekjøkken/storkiosk rett ved siden av på fergekaia. Dårlig kapasitet på herretoalettene. Bør bli bedre på søppelsortering. Fant kun boks for restavfall, engangsgriller og en boks for panteflasker som campingplassen kan tjene penger på. Lekeplassen kunne fått flere apparater. Fint med badevik på campingplassen. Savnet kun markert sti ned til stranda.
Fint plassert ved fjorden, men ikke tilrettelagt for bading. Teltplassen er relativt romslig. Kjøkken er enkelt med 4 vasker. 1 benkebord ute og 1 inne på kjøkkenet. 3 dusjer, 2 roaletter og 2 vasker i servicehuset menn. Dusj inkludert I prisen. God standard på disse. Meget enkel og gammell lekeplass for barn helt i ytterkant av området. Ingen butikk eller kiosk. Priset relativt høyt i forhold til generell standard. Bilen kan parkeres utenfor campingen for å slippe å betale over 300 NOK for å ha den med inn.
Kjøkken med 4 kokeplater. Flere doer og dusjer delt over to sanitærhus.
Liten svært rolig camping nærme Tondheim sentrum. Ligger rett med ferjekai, men dette forstyrrer overaskende ikke noe. Ok priser for overnatting, egen slette for telting. Rent og pent overalt, nyslått plen. Så bra driftet, men begynner å bli slitt så trengs oppussing. Det at plassen er liten, gjør at det er rolig, passer fint for en rask overnatting, før feks besøk til Trondheim.
Perfekt base hvis du skal besøke Trondheim med vogn eller telt. Stor teltplass med eller uten strøm. Greit kjøkken og oppvask område. Nytt sanitæranlegg og dem har valgt og beholde det gamle i tillegg.Ikke kiosk på plassen men gatekjøkken på fergeleiet 25m unna. Nærmeste butikk 4km retning Klett. Noe fiskemuligheter rundt fergeleiet . Prisnivå: Passe !
Stille, rolig, koselig og landlig campingplass ved sjøen. Rene nye sanitæranlegg Genialt med selvbetjening. Flott sted med flere fine skygge plasser som er genialt for oss med hund. Eneste negative må være at det bråker litt fra båten når den laster av og på biler.
Helt grei campingplass for en overnatting med bobil i forbindelse med shopping i Trondheim. Buss til og fra Trondheim fungerte bra! Enkelt standard på sanitæranlegg, men det var rent. Noe støy fra ferge tidlig på morgenen. Savnet mer serviceinnstilte ansatte.
Enkel campingplass men her er det meste du trenger. Rent å ryddig sanitæranlegg. Kiosk/fastfood i nærheten. Liten enkel og veldig slitt lekeplass for små barn. Her burde det gjøres noe. Rydd opp i sandkassen samt få opp et lite klatrestativ feks. Ellers er det fine grøntområder og stedet i seg selv er fint. Passer nok for de som er på gjennomreise eller de som ønsker et billigere alternativ enn Storsand Camping. Flotte turmuligheter i nærheten.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flakk Camping, Trondheim.

Trondheim leirplass

åpningstider, plassering. Flakkvegen 49 trondheim bobilparkering kart bykart, satellitt visning. Flakk Camping, Trondheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flakk Camping, Trondheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flakk Camping, Trondheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Trondhjems Turistforening Trondhjems Turistforening 9 km Er medlem,fikk 35 øre rabatt på en pris på kr.280,-!!!!!!!!
Elveguiden Elveguiden 10 km Elveguiden er plattformen for laksefiske i Norge, skapt av laksefiskere for laksefisk...
Kløverhytta Kløverhytta 10 km Denne hytten funker fantastisk til å lage Meth-amfetamin, jeg og gutta bruker å kokku...
SportsEvent SportsEvent 10 km SportsEvent er et resultat av Solgruppens satsning på sportsreiser. Vi arrangerer gol...
Opplev Trøndelag Opplev Trøndelag 10 km Rik på historie, stor på smak og hemningsløs på opplevelser. Opplev Trøndelag.
G Travel Getaway Fotball G Travel Getaway Fotball 10 km Din leverandør av fotballreiser!
Rundtomkring.no Rundtomkring.no 10 km Rundtomkring tilbyr aktivitetsferie på Kreta - til fots, i kajakk eller på yogamatta....
The Grown-up Travel Company The Grown-up Travel Company 10 km Let us show you the real Africa - working with only the best suppliers on the world's...
Øysand Camping AS Øysand Camping AS 14 km Fin plass genereltDårlig sanitæranlegg. Det er altfor lite etter størrelse på camping...
Finseth Transport&Anlegg As Finseth Transport&Anlegg As 15 km Anleggs virksomhet
Askjems Bobilformidling - Trøndelag Askjems Bobilformidling - Trøndelag 15 km Skal man skaffe seg bobil eller campingvogn, så er dette en plass man må sjekke ut.
Intro Tour as Intro Tour as 17 km Intro Tour er en turoperatør som ønsker å gi sine kunder en opplevelsesrik og trygg ...
Langsvola's Kennel Langsvola's Kennel 17 km Jeg synes det ser fint ut. Og trivelig for hundene.
Kjelstad Camping Kjelstad Camping 32 km Fantastisk gjestfrie drivere, stod her en uke med snø rundt oss. De visste ikke ka go...
Hegg Camping Hegg Camping 35 km Bra hytte, bygd av vispesnekkere; hyggelig, serviceinnstilt personale.
Vårvolden Camping Vårvolden Camping 45 km Fin plass i umiddelbar nærhet til butikker, buss og tog. Rent og fint, med veldig hyg...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler