facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kjelstad Camping

Adresse: 7232 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 72854627
By: Trondheim
Postnummer: 7232



relaterte søk: lundamo camping, gullvåg camping
Anmeldelser
Fantastisk gjestfrie drivere, stod her en uke med snø rundt oss. De visste ikke ka godt de kunne gjøre for oss. Skal tilbake hit når det blir sommer.
Litt sliten camping, men rent og pent. Å veldig hyggelig betjening
Liten, trivelig og nostalgisk campingplass ved E6. Her var det ikke noe ekstra fancy greier, men rent sanitæranlegg og en liten kiosk som ga gode minner fra camping i barndommen. Meget hyggelig betjening, og egen flat gresslette til telt i litt roligere omgivelser. Også veldig hyggelig pris. Kan absolutt anbefale denne plassen.
Kom her i går kveld. Veldig hyggelig dame møtte oss i luken. Jeg likte det litt nostalgiske preget over plassen. Rent, godt og varmt på sanitærannlegget. Tydelig at noen legger ned det beste for at vi skal føle oss velkommen. Anbefales på det varmeste.
Hyggelig betjening. Noe slitent og utgått på dato hva bygninger angår. Grei plass for ei natt og to. Da vi var de var det bløtt i marka og dype spor,ikke noe særlig for en lav bobil. Overkommelig pris. 260,- pr døgn med strøm.
Hær e vi veldig fornøyd,snille og hjelpsomme folk. Billig,ligger rett ved veien men e rolig og hær kan man trives. Telt,hytte eller campingvogn/bil. Kort vei til lakse elv,badeplass,bensin stasjon og dagligvare lykkelig familie på tur.
Billig, god service, gammelt men rent, men skulle gjerne hatt litt mer grus på oppstillingsplassene.
Liten trivelig campingplass, ikke moderne, men rent og pent, og særdeles hyggelig vertskap.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kjelstad Camping.

Trondheim bobilparkering

åpningstider, plassering. Kjelstad Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kjelstad Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kjelstad Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler