facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flamenco pizza

Flamenco pizza

Info

Flamenco Pizza er stolt pizzabud siden 1992, med avdelinger i Oslo og omegn.

Produkter

Vi har spesialisert oss på amerikanske pizzaer, og sparer sjeldent på fyllet. I tillegg har vi også diverse grillretter som saftige burgere og kebab med masse kjøtt.



"Flamenco Pizza er stolt pizzabud siden 1992, med avdelinger i Oslo og omegn"
Adresse: Trondheimsveien 391 , Oslo 0953, NO
Telefonnummer: 22 64 64 64
on.azzipocnemalf@liam
By: Oslo
Rute: Trondheimsveien 391
Postnummer: 0953


åpningstider

Mandag: 12:00-23:00
Tirsdag: 12:00-23:00
Onsdag: 12:00-23:00
Torsdag: 12:00-23:00
Fredag: 12:00-23:00
Lørdag: 12:00-23:00
Søndag: 12:00-23:00


relaterte søk: flamenco pizza strømmen, flamenco pizza halden, flamenco pizza meny, flamenco pizza fjerdingby, flamenco pizza lørenskog, flamenco pizza kalbakken åpningstider, flamenco pizza rælingen, flamenco pizza åpningstider
Anmeldelser
UTROLIG DÅRLIG SERVICE. IKKE ANBEFALT. Jeg bestilte en pizza som tok 1 time og 10min på å bli levert, men jeg måtte betale fullpris uansett. Da jeg åpnet opp esken så jeg at pizza i tillegg var brent. Da jeg ringte dem så var det beste de kunne levere 20% på neste bestilling eller at de sender en ny pizza og tar med den andre, slik at jeg blir sittende og venta enda lenger. Og verken sjåfør eller kundeservice unnskylder seg en eneste gang.
Fikk ikke med rømmedressing som bestilt. Ble møtt av en direkte frekk eier/sjåfør på telefonen da jeg ringte og sa jeg ikke ønsket å måtte betale for en rømmedressing jeg ikke hadde fått. Prinsippsak. Da skulle han komme tilbake for å hente pizzaen siden vi ikke ville betale for dressingen. Det er det mest useriøse jeg har vært borti. Anbefaler ikke å bestille herfra!
Pizza var forsinka. De sa de ikke kunne gi meg noen kompensasjon for dette fordi det ikke var kjøretillegg på bestillingen min.. De var ikke villig til å hjelpe på kundeservice i det hele tatt. Sjåfør var også utrolig frekk. Pizza var ikke noe særlig god heller. Anbefales ikke!!
Har bestilt pizza ved flere anledninger på Kalbakken, men etter den siste opplevelsen så er jeg ferdig med dem. Bestilte på nett og kom 7-8 minutter før pizzaen var ferdig. Mens jeg står utenfor å venter kommer de 2 som jobber der ut for å ta seg en røyk. Og selv om de vet at jeg står og ser på så går den ene ansatte inn igjen og tar ut pizzaen min fra ovnen og håndterer den UTEN å vaske seg på hendene. Ikke brukte hun munnbind heller. I tillegg var pizzaen temmelig vassen. Styr unna!
Bestilte Nr.6 men uten champignon ca kl.19.00 på en søndag, og hentet selv på Kalbakken. Hadde ikke bestilt fra de på lenge, men synes maten var akkurat like god som for ti år siden. Jeg var kjempefornøyd med pizzaen.
Den italienske pizzaen var ikke i nærheten av italiensk, og smakte helt forferdelig. Tok alt for lang tid å få maten og de ansatte var uhøflige på telefon. Styr unna!
Flamenco var min favoritt lenge...men ikke nå lengre. Bestilte pizza for 1,5 timer siden litt før kl 2200, ikke fått kvittering på mail eller oppringt av sjåfør hvis han ikke finner frem. Heller ikke fått noen melding om jeg bestilte for seint! Men bestillingen ble sendt da jeg fikk opp "takk for din bestilling" på nettsiden deres. Sentralbordet er stengt for kvelden og jeg hadde inntil nå ikke turt å ringe en konkurrent i tilfelle sjåføren skulle dukke opp. Har bestilt fra en konkurrent nå, så kommer sjåføren til Flamenco er det bare å ta pizzaen tilbake! Jeg nekter å betale iallefall...samt bestille fra en falllen storhet noensinne igjen!!!
Pizza er on point. Altid god. Men det som trekker veldig ned her er leveringstid. Bor 5 min unna resturanten men, ender altid opp med å vente 1.5 time på levering.
Har bestilt mange pizzaer der. De siste gangene har de vært trege og pizzaen har vært nesten kald. Så det ser ut som jeg nå i kveld gjorde min siste bestilling der. Synd for Kalbakken.
Hei Var og spiste Pizza på Kaldbakken. Etter første gang så blir det veldig flere ganger. Woww. Pizzan er rett og slett fantastisk god i smak og til en meget god pris. Denne pizza Flamenco finner du ikke like god noe sted og til fantastisk pris med drikke. Anbefales på det sterkeste og prøve. Terningksst 6
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Flamenco pizza med offentlig transport


Nordtvetveien 150 meter
33
Kalbakkveien 150 meter
25
31
31E
33
Kalbakkstubben 200 meter
126
25
68
Kalbakken 260 meter
4
5
Flaen 270 meter
126
31
380
390
68
FB1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flamenco pizza.

Oslo pizza

åpningstider, plassering. Trondheimsveien 391 kart bykart, satellitt visning. Flamenco pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flamenco pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flamenco pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler