facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villaria Pizza

Villaria Pizza
Adresse: Sinsenterrassen 10 , Oslo 0574, NO
Telefonnummer: 22 22 51 51
By: Oslo
Rute: Sinsenterrassen 10
Postnummer: 0574


Anmeldelser
Bestilte pizza. Forventet ikke strålende pizza, ettersom dette er en kebab/pizza/burger sjappe, men pizzaen var helt okey til 119 kr å være.. Det som derimot ikke var bra var håndtering av mat etter håndtering av penger uten å vaske hendene mellom.
Kjempe god pizza i nabolaget.
Oversatt av Google Lokal pizza og kebab joint. Ingenting å fancy, men billig og ok for de hang over dager. Original Local pizza and kebab joint. Nothing to fancy, but cheap and ok for those hung over days.
Oversatt av Google Gud pizza. Original God pizza.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villaria Pizza.

Oslo hurtigmat

åpningstider, plassering. Sinsenterrassen 10 oslo pizza kart bykart, satellitt visning. Villaria Pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villaria Pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villaria Pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler