facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Teater - Trikkestallen

Cafe Teater - Trikkestallen
Adresse: Torshovgata 33 , Oslo 0476, NO
Telefonnummer: 22 87 07 00
By: Oslo
Rute: Torshovgata 33
Postnummer: 0476


Anmeldelser
Første besøk - god totalopplevelse, med god mat og hyggelig servitør. Vi gikk for villsvin og pasta med trøffel, pastaen var definitivt den beste opplevelsen! Villsvinretten var også god, veldig godt kjøtt og grønnsaker! Manglet bare litt smak og potetene var kjedelige. Men alt i alt, veldig fornøyd! Savner noe litt mer spennende alkoholfritt, f.eks. kombucha, villbrygg. Vi kommer definitivt tilbake
En perle midt i Torshov , utrolig bra service og god mat !
Har gitt det stedet så mange sjanser, for jeg elsker beliggenheten og selve stedet. Men maten og servicen er ikke bra. Både opplevd at det er sand i salaten ikke meg, men den jeg var med, lite smak på maten og svært lite mat. Sist vi var der bestilte jeg middag, det var så lite mat. Ga beskjed om det, men ble stående og krangle med den ansatte om hva som var vanlige porsjoner. Og at jeg sannsynligvis ikke hadde spist mye ute, siden jeg mente det var lite mat. Fikk ikke mer mat og måtte betale full pris. Ubehagelig opplevelse. Hadde også med meg sønnen min. Går aldri dit igjen! Oslo florerer av supre spisesteder med god service.
Rent hyggelig. Kaffen smaker bra Har ikke smakt matenService: 5/5
Et fint sted,hygglig - imøtekommende,fantastisk god pommes frites,men hamburgeren var lite og skrive hjem om, kald hamburger fristes ikke. Bra uteplass på solskinsdager
God mat, bestilte burger med øl til maten, kort ventetid på maten. Perfekt søndags-pitstop. Hyggelig og serviceminded servitører Kommer tilbake.
Veldig hyggelig. God mat og drikke.
Flott uteservering i den gamle trikkestallen. Helt grei mat.
God mat, men dårlig behandling av oss som besøkende. Vi bestilte dobbel latte etter maten, men vi mente at vi fikk bare enkel latte og når vi fortalte dette til servitøren, fikk vi bare beskjed om at dette er dobbel latte, for vi serverer bare dobbel latte i glass og enkel latte i kopp. Men dette var ikke dobbel, vi både så det på fargen og vi kjente det på smaken, dette vare neste varm melk med liten smak av kaffe.
Veldig fint sted og fin uteservering. Gir min opplevelse fra i går 2 av 5 stjerner pga servicen. Jeg var i et selskap og kjøpte en øl, når jeg hadde drukket opp kom kelneren til meg og spurte rundt fire-fem ganger om jeg skulle ha en øl til noe jeg i utgangspunktet syntes ble litt irriterende. Jeg takket pent nei samtlige gangene. Da vi skulle betale påsto derimot kelneren at jeg hadde drukket to øl. Det hele endte med at jeg måtte betale for en øl jeg aldri hadde drukket. Synes det var litt frekt av kelneren å påstå at hun visste bedre enn meg, og særlig at hun var så lite ydmyk etter at selskapet jeg var i hadde lagt igjen en del kroner. Men ellers en fin uteservering og velger å tro at dette var et unntak.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Cafe Teater - Trikkestallen med offentlig transport


Torshovparken 80 meter
20
30
FB1
Torshov 270 meter
11N
12N
Torshov 280 meter
11
12
18
Vogts gate 290 meter
28
Torshov 320 meter
20
FB1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe Teater - Trikkestallen.

Oslo hamburgere

åpningstider, plassering. Torshovgata 33 oslo pizza kart bykart, satellitt visning. Cafe Teater - Trikkestallen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe Teater - Trikkestallen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Teater - Trikkestallen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Grisen Grisen 330 meter
Cafe Lyon Cafe Lyon 435 meter
Picasso Pizza Picasso Pizza 471 meter
Pizza Ricetta Pizza Ricetta 504 meter
Kebab Hot Kebab Hot 627 meter
Bislett Kebab Bislett Kebab 702 meter
Pizzeria Valentino Pizzeria Valentino 702 meter
Villaria Pizza Villaria Pizza 771 meter
Noah's Ark Noah's Ark 792 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler