facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sagene Pizzaria og Kebab

Sagene Pizzaria og Kebab
Adresse: Arendalsgate 3 , Oslo 0461, NO
By: Oslo
Rute: Arendalsgate 3
Postnummer: 0461


åpningstider

Mandag: 10:00-00:30
Tirsdag: 10:00-00:30
Onsdag: 10:00-00:30
Torsdag: 10:00-00:30
Fredag: 10:00-00:30
Lørdag: 10:00-00:30
Søndag: 10:00-00:30


relaterte søk: Nydalen Kebab
Anmeldelser
Har vært innom her 5 ganger de siste 7 ukene, og var svært fornøyd de første 4 gangene. Prisene på tavla inne er nye og oppdaterte. Årsaken til misnøyen den siste gangen var at pizzaen var krympet til bortimot halv størrelse av de tidligere besøkene. Ellers er det gode pizzaer, men bedrøvelig at de blir så små. Konkurrenten på Bjølsen Il Parmigiano anbefales.
Pizzaen er god. Men nå har det skjedd flere ganger at jeg har bestilt mat og dem sier enten 15 min eller 30 min, jeg kommer for å hente mat åsså har dem faen ikke engang starta på maten engang å unnskylder srg med at det har vært mye å gjøre når det har vært 0 mennesker der.
Har blitt en av mine faste spisesteder, og er fornøyd med maten som blir servert! : Hyggelig personell, og jeg tror det gjenspeiler seg i hvordan du er som person. Har opplevd flere ganger hvor smakløse og bortskjemte klovner av klientell som kommer og forlanger i pose og sekk gjerne såpass beruset at de ikke vet forskjellen på løk og tomat er. Ikke rart at servicen blir noe vagere av det. Du høster det du sår, retten og sletten. Kritikken lå i enkeltmenneske for øvrig, ellers tipp topp. Stå på videre Sagene Pizzaria og Kebab!
min favoritt i området
Dårligste kebab jeg har smakt svindel svindel , brent kjøtt betalte 150kr for ingenting, Mattilsynet bør ta en tur ditt ;
Helt greit. God kebabrull. Greie porsjoner. Hyggelig betjening.
Jeg har smakt mange kebaber rundt i hele Oslo. Jeg føler de aller smaker det samme, men denne er uten tvil min favoritt. Vanlige rull kebaben, kyllingen, sausen alt er perfekt. Mannen som jobber der er veldig snill og det er veldig rent der.
Veldig god mat og hyggelig betjening
Utrolig frekke ansatte, ba om å få pakket inn maten. Det fikk jeg ikke. Kommer ikke til å dra dit igjen.
Helt gjennomsnittlig gatekjøkken, standard meny og greie priser. God burger. Utrivelig lokale, skittent og rotete. Brusflasker stables inntil vinduet og brukes som fothvilere. Teit språkfeil i navnet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sagene Pizzaria og Kebab med offentlig transport


Arendalsgata 170 meter
20
37
54
FB1
Sagene 250 meter
20
37
54
FB1
Advokat Dehlis plass 270 meter
37
54
Sagene 320 meter
34
Voldsløkka 450 meter
34

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sagene Pizzaria og Kebab.

Oslo pizza

åpningstider, plassering. Arendalsgate 3 oslo kebab kart bykart, satellitt visning. Sagene Pizzaria og Kebab adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sagene Pizzaria og Kebab. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sagene Pizzaria og Kebab med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler