facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flisekompaniet Oslo og Akershus

"Vår butikk har følgende avdelinger:Butikk - Norges største utvalg av flis og naturstein.Proffbutikk – Verktøy og kjemiprodukter til ditt prosjekt.Arkitekt- og prosjektmedarbeidere – Vi har prosjektselgere over hele landet.Når du handler hos oss skal du være sikker på at du får kvalitetsprodukter og smarte løsninger som gir deg det beste mulige resultatet. Vi bistår deg gjennom hele ditt prosjekt med både design, innredning og materialberegning.Butikk med flotte utstillingerVi har en inspirerende og flott butikk med et bredt utvalg flis innen alle stilretninger, og i alle prisklasser. I tillegg finner du også et hav av valgmuligheter innen baderomsinnredning, badekar, dusjløsninger og servantbatterier til bad og kjøkken hos oss."
Adresse: Hoffsveien 9 , Oslo 0275, NO
Telefonnummer: 22 51 94 00
By: Oslo
Rute: Hoffsveien 9
Postnummer: 0275



relaterte søk: flisekompaniet tønsberg, flisekompaniet åsane, flisekompaniet lillehammer, flisekompaniet holmestrand, flisekompaniet alnabru, flisekompaniet skøyen, flisekompaniet kristiansand, flisekompaniet tiller
Anmeldelser
Vi skulle ett enkelt ærend hvor en dyktig medarbeider fant løsningen raskt. Meget fornøyd. Fin butikk med god orden. God prisimerking. Grei parkering med ellader. Rullestolvennlig.
Hadde ikke opplevd noe slik før. Har sjekket på nett om de har de tre varene jeg ønsket å kjøpe Flexit baderomsvifte, Celeste veggskål og Cedo sete sto at de har de tilgjengelig på butikken, kjørte for å hente de, så viste det seg at de har ikke 2 av 3 varer, «ikke oppdatert det». Da var det på min bekostning at de har glemt å oppdatere hjemmesiden sin. Har reservert de to manglende varene og har betalt på forhånd, ventet i en uke. Fikk en SMS «Du kan hente varene dine på Vollaveien 20» men det sto ikke hvem meldingen er fra og hva slags varer dette er. Hvordan skal jeg vite hva er det på Vollaveien 20 når det ikke står hvem meldingen er fra og hva slags varer dette gjelder. Gikk til butikken to uker etter og spurt om varene jeg hadde reservert og betalt, da hadde de veggskål men ikke sete denne gangen. De har selv kansellert varene uten å høre med meg, for de har 48 timer frist på at du skal finne ut hva denne hemmelige meldingen gjelder. HALLO dette her er reservert og betalt, og at dere sender en anonym SMS og forventer at jeg skal løpe etter å se hva dette gjelder er uprofesjonelt! Så sitter to unge menn i kundeservice desken og krangler med meg at det er ikke deres skyld. Full av testosteron reiser seg opp og hever stemmen, for jeg holder regnskap på den rotete arbeid de gjør som har kostet meg både tid og reiseutgifter. Ja, til slutt det var jeg som var skyldig for at jeg bestilte varer her. Var fast kunde her, men dessverre den opplevelsen og oppførsel av ungdommene som jobber der er ikke akseptabelt. Kommer aldri tilbake! Skal betale dobbelt hos en annen butikk, men ikke komme her lenger. Dere må gi opplæring på kundeservice til dem dere ansetter. En stjerne er til og med for mye!
STYR UNNA! Hadde sett ut fine fliser på den meget bra nettsiden og gledet meg til å handle fliser. Besøkte butikken to ganger i november 2021. Første gangen spurte ingen av de ansatte om hjelp - tenkte fordi det var travelt selv om det satt to stykker bak kassen og glodde på datamaskinen. Andre besøket var jeg eneste kunde i butikken. Jeg tittet rundt i 10 min og INGEN kom bort for å yte service. Fire ! voksne karer satt bak kassen og glodde på datamaskinen - og ingen kom bort og spurte meg om hjelp eller antydet at de ønsket å hjelpe. Hva i all verden er vitsen med å ha slike folk i butikken?
Dette burde vært en bra butikk, men selgere som lover ting og ikke holder løfter er et problem. Vi kjøpte Terrazzo flis fra Ulfven som var i svært dårlig kvalitet fulle av skår og matt overflate som ikke lignet prøven vi fikk i forkant. Etter en del frem og tilbake med kundeservice hos Flisekompaniet og Ulfven fikk vi returnere flisene og vi ble lovet penger tilbake. En måned etter at vi leverte flisene og har vi enda ikke fått pengene på tross av løfter fra selgeren om dette, så dette virker ekstremt uprofesjonelt. Det påstås at dette var en feil hos regnskapsavdelingen og at vi nå skal få pengene våre, men de må uansett få på plass noen nye rutiner i denne butikken. Vi kjøpte i stedet Terrazzo hos ellingardcollection. Disse leverte nydelig flis på kort tid og fullstendig uten rot. Så mye enklere!
Veldig skuffende å få levert et ødelagt speilskap, sendt reklamasjon og anmodning om hjelp og deretter ingen svar, ingen respons på gjentatte mailer. Forventet mer av Flisekompaniet
Tidenes dårligste service. De leverte oss baderomsinnredning med skade. Ringte inn for å opplyse og klage på skaden, men ble henvist til å sende mail til daglig leder. Etter 8 måneder og gjentatte purringer har han fortsatt ikke svart på min henvendelse. Styr unna - det finnes mange redelige alternativer.
Fikk veldig god service, og alt virket ok. Skulle ha lim, fugemasse og impregnering Hydrorep og Filafob til 1,5 m2 fliser fra Historiske fliser. Jeg reagerte ikke før etterpå at prisen som sto på kvitteringen var drøy. Ekspeditøren visste at jeg skulle impregnere kun 1,5 m2, men ga meg den største kannen med Filafob som koster 1200 kr og den største med Hydrorep 500 kr. Dette var første gang jeg impregnerte fliser, så jeg visste ikke bedre. Jeg brukte ca en sjettedel av innholdet i Filafob-kannen tre strøk og tilsvarende av Hydrorep-kannen, og synes det er kjipt å oppdage at de selger små kanner for en brøkdel av prisen. Kanner med innhold som hadde vært mer enn nok til jobben. Hva oppnår de med dette? Jo, en kortsiktig gevinst i form av salg av varer for 1000 kroner mer enn det kunden har behov for. Det de også oppnår er er å miste en kunde for fremtidig handel, og også denne kundens anbefalinger av stedet til evt. venner og bekjente.
Ok service, men han som leverte varene var sint og spydig med kommentarer. Utrolig trist at man lar det gå utover kunder når man har dårlige holdninger eller dårlig dag!
Holder ikke avtaler med tanke på levering, rotete og uoversiktlig, samt dårlig kundeservice. Velger heller vvs eller norfloor neste gang.
Grei nok kundeservice, men det virker ikke som om de har mye oversikt disse dager over ting de har, ikke har, info som ikke oppgis på nettsidene ang mangler skapte ganske store problemer da jeg ikke fikk beskjed før en uke senere at tingen var utsolgt osv.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flisekompaniet Oslo og Akershus.

Oslo byggvarehandel

åpningstider, plassering. Hoffsveien 9 kart bykart, satellitt visning. Flisekompaniet Oslo og Akershus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flisekompaniet Oslo og Akershus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flisekompaniet Oslo og Akershus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Flügger Flügger 4 km
Maxbo Sinsen Maxbo Sinsen 6 km Verdens triveligste og mest hjelpsomme ansatte. Har vært innom avdeling gulv, maling,...
Oslo Vvs Senter Oslo Vvs Senter 12 km Jeg anbefaler denne butikken på grunn mange utvalge produkter! Mange fine og gode...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler