facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Flow Interiør As

Flow Interiør As

Info

Flow Interiør As er en Skandinavisk livsstilsbutikk med hovedfokus på møbler, design, interiør og barneklær. Butikken er lokalisert på Kjelsås i Oslo, og i vår nyåpnede nettbutikk kan du velge fra et bredt og nøye utvalgt sortiment!

Historie

Flow Interiør As er en Skandinavisk livsstil butikk med hovedfokus på møbler, design, interiør og barneklær. Butikken er lokalisert på Kjelsås i Oslo, og i vår nyåpnede nettbutikk kan du velge fra et bredt og nøye utvalgt sortiment!



"Vi fører Skandinavisk design fra noen av Nordens største møbel og interiør produsenter.Handle i nettbutikken, eller besøk vårt showroom etter avtale.Vi har stort utvalg av Design møbler og interiør artikler fra merker som : Hay, Muuto, Menu, &Tradition, Fredericia, Ferm Living, Gubi, Carlhansen&Søn, Fiam, Designers Guild, Forms, New Works, Northern, Erik Jørgensen, Andersen Furniture, String hyllesystemer, med fler.Vi har også tilhørende interiør Design -og Styling avdeling som hjelper med alt fra større til mindre innredning prosjekter."
Adresse: Kjelsåsveien 160, 0493 Oslo, Norway
Telefonnummer: 91704483
By: Oslo
Rute: Kjelsåsveien 160
Postnummer: 0493


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Butikker frysja, Flow Interiør erfaring, Interiør Oslo, Interiør nettsider, Frysjatorget, Interiør butikk, Interiør møbler, Interiør Tønsberg
Anmeldelser
Bestilte varer fra Flow Interiør 1.september. Mottok bekreftelse på at ordren var mottatt og under behandling. Hørte deretter ikke noe mer. Har etterspurt varene pr epost, telefon ingen svar, sms og messenger, og presisert at svar angående leveringstid hastet. 2 uker etter har jeg fortsatt ikke fått noe svar.
Bestilt varer fra Flow, måtte ringe og sende flere mailer før jeg mottok bestillingen. Det viste seg da at de hadde sendt meg feil vare. For å få returnert den måtte jeg pånytt ringe flere ganger og sende flere mail. Fraråder andre å bestille noe fra dette firmaet.
Useriøs butikk. Bestilte varer for tre uker siden. Pengene ble ført tilbake på konto uten noe form for tilbakemelding. Når ikke gjennom på verken telefon, e-post eller via en tilsynelatende aktiv Instagram-konto.
Bestilte og fikk beskjed om at ordren var under behandling, ikke skjedd noe etter dette, det er heller ikke mulig å komme i kontakt med dem. Anbefaler å holde seg unna denne siden.
Fikk fantastisk god hjelp til å innrede leiligheten, med blant annet skreddersydd solskjerming :
Vi fikk hjelp av flow i forbindelse med att style leiligheten for fotografering og visning! Vi kunne ikke blitt mer fornøyde! Stilige møbler, personlig hjelp og Eilien tar jobben på alvor og var veldig dedikert att få det "perfekt", men personlig! Resultatet? Vi fick mange på klikk på finn, fullt på visning og vår megler ønsket att komme i kontakt med flow siden han syntes leiligheten var så pent stylet! Leiligheten gikk over takst og selvfølgelig er det mange ting som spiller inn på det, men vill tro att styling hjelpte oss på veien! I tillegg er butikken og nettbutikken virkelig vert ett besøk. Så utroligt mange fine ting
Eilen og butikken hennes Flow er en lokal perle i Oslo. Må besøkes.
Så mye fint interiør, men synd de har kuttet ut med barneklær.
Nettbutikken er bedre enn butikken. Ikke mye hjelp å få når betjeningen fikler med telefonen hele tiden si....
Suveren service, kyndig personell, enormt og godt varesortiment! Kan anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Flow Interiør As med offentlig transport


Stillatorvet 20 meter
25
54
Frysja 190 meter
25
54
Kjelsås stasjon 280 meter
11N
12N
25
54
R31
RE30
Kjelsås stasjon 320 meter
11N
12N
54
Kjelsås stasjon 360 meter
R31
RE30

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Flow Interiør As.

Oslo møbelbutikk

åpningstider, plassering. Kjelsåsveien 160 oslo ınteriørdesignstudio kart bykart, satellitt visning. Flow Interiør As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Flow Interiør As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Flow Interiør As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler