facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Folkvord Gårdsutsalg

Folkvord Gårdsutsalg

Info

Vi holder til like ved rundkjøringer på RV44 Voll/Skeiane Her selger vi egen produserte varer og grønnsaker fra lokale bønder,honning, eplemost,

Historie

Vett dåkke ka?

I utkanten av Sandnes, på Folkvord, der kor grenså mydlå by og land går, der ligge dar et jysla jillt hus. Et hus med sjel og varme. En koselige plass så kan brugas te de fleste anledningar.

Silvia og Sue Ellen står klar te å ønska deg velkommen te goe, jemmalagte mat. Enten du vil ha koldtbord, goe steig, kjyddkage elle någe marr moderane, sånn så tapas!
Å visst du klare marr itte middagen, så står dessertbordet klart, å ittepå kan du forsyna deg med kage å rygane varme kaffi så toppe heila greiå!

For at det ikkje ska bli for trongt, bør det ikkje dekkas te marr enn 35-40 gjester, og tenk på det:
Det jilla huset kan brugas adle dagene i heila ugå, heilt fra lunsj og utøve kvelden. I helgene heilt te halv to!

Te dåkke så vil ta drosje så e det ikkje lenger vekke enn drøye to kilometer fra Sandnes sentrum, å det e jo ingenting!

Så nå du trenge enn plass te å ha minnestund, feira bursdagen din, elle firmafest, så passe huset perfekt!


Det jilla huset på Folkvord e så jemmakoseligt å intimt atte det e akkoratt så jemma!

Adresse: Heigreveien 80, Sandnes, Norway
Telefonnummer: 92208566
By: Sandnes
Rute: Heigreveien 80relaterte søk: folkvord gårdsutsalg pizza, mattarello pizza sandnes, folkvord pizza, mattarello folkvord, folkvord gårdsutsalg åpningstider, folkvord gård pizza, mattarello
Anmeldelser
Her blir vi møtt av lamaer, griser, ponnyer og geiter. En oase for store og små. Inne i butikken blir vi møtt av noen fine folk som har tid til en prat, som har kunnskap om alt som er i butikken. Vi kjenner duften av godt bakverk med en gang vi åpner døren. Samtidig som fristelser som nydelig konfekt fra "Jentene på tunet" og mye mye mer. Anbefales!
Koselig sted. Fint å ha med ungene for å se på geiter og ponni. Gode boller, men siste par gangene vi har vært der har de vært utsolgt en time eller 2 før stengetid.
Dette er en vannvittig koselig plass. Vi er på Folkvord gårdsutsalg iallefall 2 ganger i mnd. Veldig fine priser på kaffi, horn, rundstykke, bolle osv. Hyggelige ansatte som jobber her! Gården har dyr som: lama, geiter, hest og hund. Di selger også mye interiør ting som pynt, tepper osv. Frukt og grønnsaker selger di også. Anbefaler virkelig denne plassen om du vil kose deg med familien eller kjæresten.
Koselig plass med veldig bra utvalg av interiørartikler man ikke finner så mange andre steder. Fin kafé, og kjempekoselig pizzarestaurant. Har og et bra utvalg av grønnsaker og egg.
Veldig fin og koselig plass, masse fint interiør og design pynt! Både ting til liten og stor. Pluss grønnsaker og egg og kjempegod eplesaft.
Jeg sier dette uten en tvil de har verdens beste boller. Elsker dette stedet hunden er veldig vennlig. Gode miner.
Koselig plass å ta ungene til å se dyrene. Hyggelig butikk med design varer lite bakeri og grønsaks utsalg
Herlig og avslappende atmosfære. Restaurant og café med interiør, grønnsaker og bakevarer. Ute kan en se på dyrene. Veldig fin beliggenhet.
Fantastisk koselig plass, med veldig gode og ferske bakevarer, og butikk med masse fint i. Geiter og hester har de også. Har nå også pizzarestaurant. Verdt et besøk!
Koselig inventar og hyggelig atmosfære. Overraskende god mat og bra meny. Beste Carbonara jeg har spist
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Folkvord Gårdsutsalg med offentlig transport


Gamle Folkvord vei 330 meter
62
SK0206
Planteskolen 390 meter
62
SK0206

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Folkvord Gårdsutsalg.

Sandnes bakeri

åpningstider, plassering. Heigreveien 80 sandnes utdanning kart bykart, satellitt visning. Folkvord Gårdsutsalg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Folkvord Gårdsutsalg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Folkvord Gårdsutsalg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler