facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Foreningen 2 Foreldre

Foreningen 2 Foreldre

Info

F2F er en kjønnsnøytral foreldreorganisasjon som har som målsetting å sikre trygge familieforhold for barn som har to hjem. F2F ble startet i 1985.

Historie

Rådgivende virksomhet: vi driver rådgiving og veiledning av foreldre, besteforeldre, steforeldre i praktiske, økonomiske, juridiske eller personlige spørsmål. Vi bistår også ansatte i privat/offentlig virksomhet som i sitt daglige virke møter problemstillinger rundt samlivsbrudd.

Kompetansehevende tiltak: vi driver kursing/kompetansehevende tiltak. Kursene rettes mot både privat og offentlig virksomhet, og gjør arbeidsgivere, skole- og helsepersonell osv i stand til å drive hjelp til selvhjelp for å redusere sykefravær og andre skadevirkninger av samlivsbrudd, både hos barn og hos foreldre/familie.

Pådrivere: vi ønsker en ny og bedre barnelov. Som pådriver og kompetanseorganisasjon er vi høringsinstans ved utforming av relevant lovverk, vi deltar i ulike brukerutvalg og fora, vi arrangerer konferanser, seminarer og politikermøter, deltar i aktuelle forskningsprosjekter, påklager saker til bl.a. likestillingsombud og FNs komité for overvåkning av barns rettigheter, og mye mer.

Vår oppgave

F2F er en foreldre-barn organisasjon
som ble etablert i 1985. Foreningen drives på frivillig basis, og omfatter omlag 700 medlemmer tilknyttet en rekke fylkeslag over hele landet.

Vår visjon. F2F skal skape trygge familieforhold for barn med to hjem. Så enkelt, og så vanskelig. Trygge familieforhold for disse barna krever:
• Felles omsorg/likeverdig foreldreskap som hovedprinsipp i barneloven
• Automatisk felles foreldreansvar for alle foreldre, uansett samlivsstatus
• En trygde- og stønadsordning som belønner samarbeidende foreldre
• Rettslig, reell beskyttelse av barnets forhold til begge dets biologiske foreldre:
o beskyttelse av samværsretten
o sikring av kontakt mellom barn og foreldre umiddelbart etter samlivsbrudd
o biologiske foreldre forespørres først ift å overta omsorg for barn der hovedomsorgshaver ikke er i stand til dette.
o offentlig informasjonsplikt til begge biologiske foreldre om forhold som vedrører barnets ve og vel.
Hva mener vi?
1. Barn har rett på voksne foreldre! Ansvaret som foreldre innebærer å skille mellom ens egne behov og barnets under et samlivsbrudd.
2. Barn har rett på to foreldre! Foreldrenes samlivsstatus påvirker ikke deres livsviktige funksjon som barnets nærmeste støttespillere. Begge foreldre er like viktige i denne sammenheng, selv om de er ulike.
3. Barn har rett på en likeverdig behandling av foreldrene! Dagens barnelov og praktiseringen av denne øker konfliktnivået mellom foreldrene ved å skape vinnere og tapere.
4. Barn har rett på beskyttelse! Barn er spesielt sårbare og trenger ekstra vern.
5. Barneloven skal regulere generelle forhold mellom foreldre og barn, og følge internasjonale konvensjoner. Samværsboikott straffes ikke i dag, og påfører årlig mange barn en sorg ingen vil ta ansvar for.

Adresse: Postboks 49, 2716 Lunner
Telefonnummer: 88 00 88 45
on.f2f@tsop
By: Lunner
Rute: Postboks 49
Postnummer: 2716



relaterte søk: foreningen 2 foreldre samværsavtale, alenepappa foreningen, forening for fedres rettigheter, fars rettigheter, foreningen 2 foreldre bergen, foreningen foreldre for barn
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Foreningen 2 Foreldre.

Lunner frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Postboks 49 lunner ıdeell organisasjon kart bykart, satellitt visning. Foreningen 2 Foreldre adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Foreningen 2 Foreldre. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Foreningen 2 Foreldre med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norsk Folkehjelp Hadeland Norsk Folkehjelp Hadeland 15 km Norsk Folkehjelp Hadeland er en frivillig organisasjon som bidrar sterkt med mannskap...
Norsk Folkehjelp Hadeland Norsk Folkehjelp Hadeland 15 km Norsk Folkehjelp Hadeland er en frivillig organisasjon som bidrar sterkt med mannskap...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler