facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Folkehjelp Hadeland

Norsk Folkehjelp Hadeland

Info

Frivillig organisasjon, jobber med førstehjelp, søk og redning, førstehjelpskurs og tjenester for lokalsamfunnet. Vi har møter hver tirsdag kl. 18.30.

Historie

Norsk Folkehjelp Hadeland er en frivillig organisasjon med over 150 medlemmer hvor du kan delta i en meningsfylt aktivitet. Våre hovedaktiviteter søk etter savnede personer, førstehjelpstjenester ved diverse arr. og førstehjelpsopplæring i bedrifter, organisasjoner og skoler.

Vår oppgave

Vi ønsker å være en stor del av den lokale beredskapen på Hadeland. Norsk Folkehjelp Hadeland er en betydelig leverandør av førstehjelpsopplæring i nærmiljø.
Trenger dere kurs i din organisasjon, eller på din arbeidsplass ta kontakt, så skal dere få et hyggelig tilbud fra oss. Vi kan også skaffe utstyr til hyggelige priser.

Produkter

Førstehjelpsutstyr og Førstehjelpsopplæring

Adresse: Hadelandsvegen 2510, 2730 Lunner
Telefonnummer: 46929492
on.plejheklof@dnaledah
By: Lunner
Rute: Hadelandsvegen 2510
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende selskaper
Norsk Folkehjelp Hadeland Norsk Folkehjelp Hadeland 0 meter Norsk Folkehjelp Hadeland er en frivillig organisasjon som bidrar sterkt med mannskap...
Foreningen 2 Foreldre Foreningen 2 Foreldre 15 km F2F er en kjønnsnøytral foreldreorganisasjon som har som målsetting å sikre trygge fa...
Anmeldelser
Norsk Folkehjelp Hadeland er en frivillig organisasjon som bidrar sterkt med mannskaper og utstyr til den Norske Redningstjenesten.
Åpent på tirsdager fra 18:30- 21:00
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler