facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fossheim Steinsenter

Fossheim Steinsenter

Info

Museum og butikk - salg av smykker, mineral, souvenirar.


Historie

Fossheim Steinsenter flytte i 1985 inn i ein trehundre år gamal, ombygd storlåve. Etter dette har vi utvida anlegget to gonger, og står i dag som ein velkjend møtestad så vel for turistar som for interesserte og fagfolk innan alle naturfag.

I Steinsenteret vil du finne eit smykkegalleri og butikkar der vi legg hovudvekt på smykker, souvenirar og bruksting i norsk stein. Vi finn det meste av råstein sjølve, og dei fleste produkta blir laga av våre eigne produsentar. I museet vårt vil Du finne den største utstillinga av norske mineral og smykkestein i heile landet.
Totalt har vi stilt ut norske mineral frå litt over 700 forekomster, meir enn 30 ulike smykkesteinar og 20 facetterte mineral.
I Holo under Vistestugu finn du utstillinga «Kunst eller berre stein ?» med bilete av sagde steinskiver, steinskulpturar, preparerte fiskefossil, støyttenner av mammut, orthocerasskulpturar, dinosaurusegg, dekorasjonsteinar, oldsaker og mykje anna spennande du ikkje finn i andre norske butikkar.
I høgsesongen om sommaren har vi ope kvar dag frå 10-19, avtrappande vår og haust. Det kostar ingenting å koma inn i musea våre, og gjerne tek vi oss tid til å fortelja litt om råstein og produksjon til dei som har lyst til å høyre.
I samband med 25-års jubileet opnar vi i mai 2010 den nye TIDSAKSEN som på 1000 m lett vandring gjennom Lom Nasjonalparklandsby fortel Jordas utviklinga gjennom 4 600 mill. år.

Adresse: Bergomsvegen 30, 2686 Lom, Norway
Telefonnummer: 61211460
on.enilno@tsssof
By: Lom
Rute: Bergomsvegen 30
Postnummer: 2686


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: steinsenteret lom åpningstider, bakeriet i lom, fossheim hotell, norsk fjellsenter, thulitt pris
Nærliggende lignende selskaper
Fjoset i Lom Fjoset i Lom 197 meter Triveleg handel
Europris Europris 331 meter Veldig bra, og fin butikk. Praktisk plasering, og hyggelig betjening.
Bygger'n Lom Bygger'n Lom 342 meter Super kundeservice! Vi kjøpte walls to paint, som vi gleder oss til å montere. Vi had...
Smak i Lom Smak i Lom 359 meter Smak i Lom er en spesialbutikk for norskprodusert kvalitetsmat, gjerne knyttet til ga...
Norsk Fjellmuseum Norsk Fjellmuseum 362 meter Fantastisk flott fjellsenter. Anbefales på det sterkeste. God utstilling og flott inf...
Lom bygdamuseum - Presthaugen Lom bygdamuseum - Presthaugen 615 meter Lom bygdamuseum , Prestehaugen ligger fint til i sentrum av Lom . I 1825 ble Lom Heim...
Ottadalen Mølle SA Ottadalen Mølle SA 922 meter Usedvanlig profesjonelle og imøtekommende. Ikke opplevd maken til god kundeservice.
Anmeldelser
Dette er et sted der det er verdt å besøke når man er i Fossbergom / Lom. Dette er en låve som er gjort om til et museum. Gratis inngang. Her har man alle slags typer stein fra hele Norge, samt noen bergarter fra andre deler av verden også. Mye vakkert å se her.
Flott museum med alt for mye fint å se, menneskene som jobber her er imøtekommende og hyggelige. Man får aldri for mye tid på Steinsenteret! Her kan man kjøpe alt fra tromletstein, råstein, mineraler til krystaller i små og store størrelser; men man bør sørge for å ha tid til å sjekke utstillingen også. Det koster ingenting å gå inn!
Supert museum for de som liker slikt. Enorm samling av stein og fossiler. Også mulig å kjøpe ulike steiner, smykker og fossiler. Stort pluss for gratis inngang i museet.
En utrolig opplevelse å få se så mye flott i stein, flotte sølvsmykker med norsk stein fra Jotunheimen, Thulitt fra Lom, og fra andre plasser i landet, og ett museum som ikke finnes maken til!
Kjempe bra sørvis og hjelp med og fastslå ein stein eg fant tommel opp
Utrolig bra service og kunnskap på Fossheim Anbefales på det varmeste ett helt utrolig fint steinsenter !
Utrolig mye stein fra hele verden. Ungene syntes dette var veldig stas.
Flott museum med mykje spennande å sjå!
Anbefales! En veldig interessant og spennende opplevelse!
Vakker! Etter Petras steiner på Island trodde jeg at jeg aldri ville se noe sånt igjen! Ja - i Norge! Noe avsidesliggende, utover de vanlige turistrutene. Etterlot oss nesten målløse. Meget god steinsortering. Det også gratis! Vi kjøpte noen ting til samlingen vår - for i det minste å støtte familien som driver den! Klar anbefaling til alle steinsamlere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler