facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Galway Bay Irish Pub

Galway Bay Irish Pub
"Oslo was the home of Galway Bay Brewery, Galway’s first and only Microbrewery. With a wide range of international beers and a large menu served from 12 until 10 daily, we can cater for most requirements. Hang out as the front bar bustles with groups and families enjoying our great food or soak up the atmosphere of the beer hall for sporting events on Galway’s largest screen."
Adresse: Sonja Henies plass 3 , Oslo 0185, NO
Telefonnummer: 481 42 896
By: Oslo
Rute: Sonja Henies plass 3
Postnummer: 0185


Nærliggende lignende selskaper
The Whisky Bar The Whisky Bar 907 meter Mitt nye favorittsted i Oslo. Er du interessert i whisky, så drar du dit!
The Dubliner The Dubliner 922 meter Et flott og hyggelig sted for oss som liker brune pubber med irsk mat og drikke!
Mulligans Irish Pub - Oslo Mulligans Irish Pub - Oslo 951 meter For få bartendere, baren var tidvis ubevoktet, bra musiker i seg selv men var ikke no...
O'Reillys O'Reillys 1 km Hyggelig sted med OK+ utvalg av øl. Viser sport på mange skjermer. Tillater medbrakt ...
Paddys Pub Paddys Pub 1 km Jeg har vært kunde på Paddys i lengre tid etter det ble anbefalt til meg av en venn o...
The Shamrock The Shamrock 2 km Mye plass og mange skjermer for fotball. Ikke påfallende koselig, men de har et godt ...
Anmeldelser
Deilig mat og hjemmestemning. Serveren vår var god og glad. Hun sang sammen med musikken mens hun serverte folk. Maten var virkelig god. Jeg likte fiskepai og nachos og kylling som var fantastisk.Mat: 5/5
Tjenesten var bra. Maten er ok - kanskje litt dyr. Skjønt, hva er ikke i disse dager? De kunne gjøre med flere ørkenalternativer. Ølet dette stedet brygger er veldig hyggelig - jeg anbefaler Full Sail. Men det hele er ganske bra. Ikke akkurat billig, men hyggelig. Jeg har en tendens til å spise heller enn å drikke, og det tror jeg ganske mange gjør. Eklektisk blanding av møbler og klientell. Vis de fleste sportene her på storskjerm og andre TV-er.
Jeg elsker dette stedet. Vi stoppet for lunsj - min kone og 2 små jenter 3 og 5. Først av alt, barnemenyen er enorm og flott! Begge jentene spiste noe, noe som er sjeldent. Jeg hadde den lille haha blåskjellskålen som ikke var liten i det hele tatt, og buffalo chicken burger. Pro-tips: De bruker mørkt kjøtt i denne burgeren. Først trodde jeg kyllingen min var understekt, men kjøkkensjefen forsikret meg om at den var skikkelig stekt - det har gått ganske mange timer, og jeg er ikke syk ennå. De fortalte meg også at de får denne bekymringen ganske ofte, og de var ikke redde for å snakke ut eller til og med bytte det ut med en kotelett med hvitt kjøtt. Jeg foreslår ikke det skjønt... Det mørke kjøttet er deilig! Servitøren vår var FANTASTISK! Så rask, vennlig og jovial. Hun visste alt om hver øl på listen og det er ikke en lett oppgave her.. Øllisten er helt enorm. De har noe for enhver smak, til og med lokale håndverksbrygger. Fantastisk opplevelse. Dette stedet er på listen min "Return here when in Ireland", og det bør også være på din.
Virkelig stor vennlig pub og et herlig sted å stoppe i mens du er i Salthill. Tjenesten var bra, servitriser er vennlige og hjelpsomme. Dessverre ikke mange alternativer for øl/cider. Ingen av de vanlige flaskedrikkene heller, bare håndverksøl og øl som er mindre ønsket. Maten var FANTASTISK - lett en av mine nye favorittburgere noensinne. Elsker de søte sitatene på dametoalettet også. Flott atmosfære, kommer tilbake neste gang vi besøker området!
Stor pub utenfor sentrum. Godt utvalg av øl. Mette porsjoner. Jeg hadde de små blåskjellene.
Veldig imøtekommende personale og gode matalternativer. Barnemenyen var veldig bra. Vi gikk på middag med barna våre på dagtid, og de var så innbydende. Det ville definitivt være et sted jeg også ville elske å gå for en natt ute. Veldig kule vibber.
Flott familievennlig restaurant! Morsomme spill og aktiviteter for barna, flott meny, nydelig mat og knallgode øl. Salthill er virkelig bortskjemt med spisesteder av høy kvalitet. Dette er definitivt på topp to, det er ikke noe bedre valg hvis du er ute etter pub i toppklasse!
Fin pub. Utmerkede retter med en god kremet fiskesuppe det må sies at pubene har mer eller mindre samme meny med noen særtrekk. Utebordene er anonyme, men interiøret er veldig innbydende og typisk med tre lenestoler og bord.
Dette er et nydelig sted for en drink og mat! De har et godt utvalg av matalternativer og serverer middag sent. Servicen og atmosfæren var bra. Fikk biff lapskaus og Guinness og det var fantastisk.
Maten var god, ølet var fantastisk, og personalet var veldig kunnskapsrik om ølet. Sterkt anbefalt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler