facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gol Campingsenter

Adresse: Heradvegen 189, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32 07 41 44
By: Gol
Rute: Heradvegen 189
Postnummer: 3550


Nærliggende lignende selskaper
Gol Campingsenter Gol Campingsenter 219 meter Vi har leid hytter her flere ganger, både sommer og vinter. Alltid like hyggelig og h...
Anmeldelser
Dem har basseng derbadestampenFine sanitæranlegg . Dem harr kroa, der du kan nyte god mat og drikke. Det skjer mye der. Vårparten og Granadatreff,er bare litt av det.
Flott stor campingplass med veldige gode sanitærforhold
Dyrt, kr 350.-!!! Ikkje såå fantasisk plass at dette er riktig pris, i hvertfall ikke på denne årstid.
For stor og upersonlig. Greit bassenområde. Lite turmuligheter i/rundt campen om man har hund. Drop-in plassene er utmerkede, og de slipper inn hele tiden uten å tildele plass, så om man finner en, så risikerer en å miste den når en går derfra.
En veldig bra campingplass. De har basseng der, men det koster ekstra. Men det er også fint å bade i elven for voksne og litt større barn som går rett forbi campingplassen. Sanitæranleggene er fine og de har flere familierom. Det er også fine turmuligheter fra campingplassen.
Grei mat, dårlig zipline. I forhold til campens størrelse må en kunne si at lekeområdenes befatning var skuffende.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler