facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gol Campingsenter

Gol Campingsenter

Info

MENY PÅ HOFTUN KRO

Historie

Hoftunbiffen kr 239,-
Biffsnadder kr 189,-
Kalkunsnitzel kr 165,-
Rømmesurret ørret kr 165,-
Løvstek kr 150,-
Hamburgertallerken kr 165,-
Kjøttkaker kr 139,-
Rødspette kr 139,-
Ostesnitzel kr 139,-
Kyllinglår kr 139,-
Bakt potet kr 99,-


Pizza: kr 149,-
(tre valgfrie ingredienser):
Skinke, marinert biffkjøtt, bacon,
spicy kjøttboller, pepperoni, løk, mais,
paprika, ananas, tomat, sjampinjong

BARNEMENY,
Med blant annet nuggets, pannekaker,
kjøttkaker, pølse og pomfri m.m.


DESSERTMENY
Hoftun Sunday kr 69,-
(3 kuler is, krem og sjokoladesaus)
Eplekake med is og krem kr 49,-
Brownies med is kr 49,-
Vaffel med syltetøy og rømme kr 30,-
Vaniljeis med sjokoladesaus kr 25,-
Vaniljeis med varme bær kr 35,-
Vi har også softis i sesongen! :)


Ved åpningstid til kl 23.00, stenger matserveringen kl 22.00.
Ved åpningstid til kl 22.00 eller tidligere,
stenger matserveringen 30 minutter før stengetid.

Vi gleder oss til å se deg! :)

Adresse: Heradvegen 189, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32074144
on.pmacsulp@log
By: Gol
Rute: Heradvegen 189
Postnummer: 3550



relaterte søk: pluscamp gol campingsenter, gol camping fast plass, gol camping åpningstider, gol camping basseng, gol camping og caravan, gol camping kart, gol camping telt, gol caravan
Anmeldelser
Vi har leid hytter her flere ganger, både sommer og vinter. Alltid like hyggelig og hele familien koser seg veldig. Denne gangen var vi med på juleverkstedet hvor vi laget laget julepynt, spiste julegrøt og fikk kjøre kanefart. Det ble en veldig hyggelig helg. Tusen takk for Gol camping som hadde dratt i gang all aktivitet i helgen.
Setter bare tre stjerner på grunn av uforståelig og dyrt prissystem. Vi har vært mange ganger på campingplassen, og vi har vært fornøyd med det meste. Prisene på overnatting har nå forandret seg, og systemet er ikke helt å forstå. Vi kom med bobil, tre personer, og spurte etter ledig plass. Det fikk vi, nummerert. Da vi skulle dra, måtte vi betale kr. 520 pr. døgn. Vi spurte hvorfor vi måtte betale kr.70 mer pr. døgn enn prisen som stod på nettsiden. Vi hadde ikke booket på forhånd. Forklaringen var ikke enkel å forstå. Sønnen vår som besøkte campingplassen 14 dager tidligere, fikk finne plass selv. Han fant en fin plass like ved bassenget og betalte kr. 420 to personer som prisen var på nettsiden. Dette er vanskelig å forstå. Forøvrig var det ikke varmt vann i anlegget ved bassenget flere dager på rad. Det ble ordnet da vi gav beskjed.
Vi spiste ikke,det var ikke helt åpnet da vi var der,men var villige til å ordne opp med rundstykker... Når de ble gjort oppmerksom på at vi ikke bodde på plassen, men kom kjørende,ble de litt uvillige og henviser til at man kunne kjøpe mat lenger nedover.. Der mistet de litt av glansen sin..
Flott camping. Veldig stor og barnevennlig. Kun 2 stjerner på grunn av prisen. Ekstremt dyrt. 420 kroner for en liten campingvogn, to personer, i lav sesongen. Hadde jeg sjekket prisen først hadde vi nok ikke stoppet her på grunn av prisen.
Bade stedet er fint, gode priser, fint område men på en fin dag er det veldig trangt. Forbered deg å ha en ukjent person rett ved din side...
Her har vi spist mange ganger. Det er enkelt å parkere, toalettene er rene og maten er god. Alt du trenger for en familie på langtur. Vann og kaffe er gratis til middagen. Det eneste vi kunne ønske oss er at potetene hadde vært bedre.
Pris ifølge prisliste for bobil var 450.00 pr natt. Vi måtte betale 520.00 pr natt. Virker som om prisene er tilfeldig og ikke til å stole på. Kaldt vann i dusjene, og dyrt generelt på hele plassen. Dere må ha prisliste som man kan stole på. Dette er for dårlig hvis man vil være seriøs.
Prisen gikk opp 100kr 2 uker etter vi var der i juni 2022. Horribelt. Ikke noe på deres nettsider om det heller. Også NÅ må det bookes plass heller ikke noe om det.
Mer enn dyrt nok. Over 400kr pr natt è NOK. Men dusj inkludert då. Tlf svarte de ikke på over 45 min. Ringte når eg var på vei. Var i tlf kø helt til det var min tur i disken. Hørte ingen tlf ringe. Han bak disken bare flirte når eg nevnte det.
Deilig å komme komme til hytte etter lang kjøre tid. Ringte på forhånd og sa vi kom seint og fikk lette instrukser på hvor å finne nøkkel. Hyggelig telefon samtale. Kom på hytta som var en flott nyoppusset hytte med liten men godt utstyrt kjøkken. Fikk godt natt søvn og klar for videre kjøring. Gikk da ned for å sjekke ut og fikk igjen hyggelig betjening og en regning som forventet til en grei pris. Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gol Campingsenter med offentlig transport


Gol Camping 190 meter
301
330
332
Haga bru 420 meter
301
330
332

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gol Campingsenter.

Gol bobilparkering

åpningstider, plassering. Heradvegen 189 gol hytte kart bykart, satellitt visning. Gol Campingsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gol Campingsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gol Campingsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gol Campingsenter Gol Campingsenter 219 meter Dem har basseng derbadestampenFine sanitæranlegg . Dem harr kroa, der du kan nyte go...
Persbu Persbu 3 km
Hytta vår på Guriset Hytta vår på Guriset 4 km Hytta vår ligger på 1000 meters høyde og er et flott sted både sommer og vinter.
Engene Camping Engene Camping 5 km Rimelig campingplass mellom Gol og Nesbyen. Flott natur og gode fiskemuligheter.
Hyttetu Hyttetu 6 km Moderne og romslig familiehytte "i skiløypa", 10 min fra skibakken på Storefjell. Sov...
Fjellro Einarsetlie Golsfjellet Fjellro Einarsetlie Golsfjellet 10 km Familien Mangen Svennæs sin hytte på Golsfjellet
Bjødnalie Bjødnalie 12 km Bjødnalie har en flott beliggenhet mellom Kamben Høyfjellshotell og Storefjell Resort...
Nystølfjellet Nystølfjellet 12 km Suverent, spesielt på skyfrie dager:
Tiurhans Golsfjellet Tiurhans Golsfjellet 13 km Privat hytte
Lille Hammer Fest Lille Hammer Fest 13 km LilleHammerFest er enten Lille Hammerfest eller Lillehammer-fest. Whatever you want,...
Golsfjellet Vest As Golsfjellet Vest As 170 km Golsfjellet Vest AS er et selskap heleid av grunneierne i Auenhauglie Stølslag.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler