facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nystølfjellet

Nystølfjellet

Info

Flotte hyttetomter og nøkkelferdige hytter ved Varhovd på Golsfjellet, 1000 m.o.h. Totalt er det 91 tomter på et regulert område på 600 mål.

Historie

Tomtene ligger ved Varhovd på Golsfjellet like ved fylkesgrensen mellom Buskerud og Oppland.

Tomtene ligger vestvendt i lett bjørkeskog på ca 975 – 1015 moh., i storslått fjell- og naturområde med formidabel utsikt mot Hallingskarvet og Jotunheimen i tillegg til fjellområdene i Gol, Ål, Hemsedal og Valdres.

Vår visjon er å utvikle denne delen av Golsfjellet til å bli et noe annerledes hytteområde enn det vi ofte ser i dagens hyttemarked. Området er regulert til landbruksformål med spredt hyttebygging og er på hele 600 mål. Her er det regulert 91 tomter hvor arealplanlegger og landskapsarkitekt har vektlagt god plass og store friområder rundt tomtene.

Feltet skal være et område for rekreasjon og hvor nærhet til naturen er i fokus og vi er stolte av å kunne være motstykket til fjellandsbyen med afterski.

Produkter

Vi har samarbeid med flere hytteleverandører, men som tomtekjøper står du helt fritt i å velge entreprenører og hytteleverandør. Vi kan tilby assistanse eller du kan ordne alt selv.
Vi leverer også nøkkelferdige hytter.



"Flotte utsiktstomter og høystandard hytter. Nystølfjellet er motstykket til fjellandsbyen med afterski. Det er et område for rekreasjon og hvor nærhet til naturen er i fokus. For Nystølfjellet er det viktig at området framstår som et friluftsområde også etter at det er ferdig utbygd."
Adresse: Valhovdvegen, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 90013420
on.tellejflotsyn@tsop
By: Gol
Rute: Valhovdvegen
Postnummer: 3550



relaterte søk: Nystølfjellet kart, Nystølvarden ski, Nystølfjellet tomter
Anmeldelser
Suverent, spesielt på skyfrie dager:
Meget bra tur
Flott felt med mange muligheter.
Topp turområde
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nystølfjellet.

Gol hytte

åpningstider, plassering. Valhovdvegen kart bykart, satellitt visning. Nystølfjellet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nystølfjellet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nystølfjellet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hyttetu Hyttetu 10 km Moderne og romslig familiehytte "i skiløypa", 10 min fra skibakken på Storefjell. Sov...
Tiurhans Golsfjellet Tiurhans Golsfjellet 10 km Privat hytte
Bjødnalie Bjødnalie 10 km Bjødnalie har en flott beliggenhet mellom Kamben Høyfjellshotell og Storefjell Resort...
Lille Hammer Fest Lille Hammer Fest 11 km LilleHammerFest er enten Lille Hammerfest eller Lillehammer-fest. Whatever you want,...
Fjellro Einarsetlie Golsfjellet Fjellro Einarsetlie Golsfjellet 11 km Familien Mangen Svennæs sin hytte på Golsfjellet
Gol Campingsenter Gol Campingsenter 12 km Vi har leid hytter her flere ganger, både sommer og vinter. Alltid like hyggelig og h...
Engene Camping Engene Camping 15 km Rimelig campingplass mellom Gol og Nesbyen. Flott natur og gode fiskemuligheter.
Persbu Persbu 15 km
Hytta vår på Guriset Hytta vår på Guriset 15 km Hytta vår ligger på 1000 meters høyde og er et flott sted både sommer og vinter.
Golsfjellet Vest As Golsfjellet Vest As 178 km Golsfjellet Vest AS er et selskap heleid av grunneierne i Auenhauglie Stølslag.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler