facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gol Dekk & Felg

Gol Dekk & Felg

Info

Gol Dekk & Felg driver med salg av dekk og felg til Bil,Lastebil,landbruk og motorsykkel.

Vi har gode priser!

Adresse: valdresvegen 33, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 91356575
moc.liamg@glefgokkedlog
By: Gol
Rute: valdresvegen 33
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 16:00 - 22:00
Tirsdag: 16:00 - 22:00
Onsdag: 16:00 - 22:00
Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag: 16:00 - 22:00
Lørdag: 16:00 - 22:00


relaterte søk: dekk1 gol, dekk gol, vianor gol, vianor dekk gol, dekkmann gol
Anmeldelser
Ekselent service! Fikk lagt om, avbalansert og satt på nytt dekk kl 1930 på en fredag kveld. Reddet helgen, rett og slett.
De har dekk, viss du trenger dekk så er det lurt å ringe dem. Det er også et verksted der de er flinke til å skru. Og det jobber koselige folk der
Ingen hjelp å få når man punkterer 1 time etter stengetid. Eller joda man kan få hjelp, men det koster 5000,- pluss jobben og nye dekk. Ble billigere å åvernatte 3 netter på Gol å vente på at det skulle bli mandag. Ska sies vi fikk time 20 min etter åpningstid på mandag. Det er det eneste som gjør at det blir 2 stjerner.
Fikk time på rappen, og det var for det meste god service går fra ekstremt bra til litt "mehh" utfra hvem du får ha med å gjøre Prisen virka ganske fair.
Anbefaler ,men veldig høy pris!
Koselig betjening
Hyggelig, trygt og good service.
Aldri gode priser på deler og montering. Bra service og hyggelige medarbeidere. Anbefaler disse gutta over merkeverksted, for du får en mye bedre pris. Bytta clutch og svinghjul for en tid siden her, sparte i hvertfall 10,000 kroner på å bruke Vianor!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gol Dekk & Felg.

Gol dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. valdresvegen 33 gol karosseriverksted kart bykart, satellitt visning. Gol Dekk & Felg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gol Dekk & Felg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gol Dekk & Felg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Automester Gol Automester Gol 782 meter Veldig god service
Vianor Norge Vianor Norge 991 meter Ekselent service! Fikk lagt om, avbalansert og satt på nytt dekk kl 1930 på en fredag...
Bilia Gol Bilia Gol 3 km Hyggelig og trivelig sted, flinke folk som fiksa bilen, ble orientert hele tiden.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler