facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vianor Norge

Vianor Norge

Historie

Vianor er nordens største dekk- og bilverkstedskjede. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt industri, anlegg, jordbruk og motorsykler.



"Velkommen til Vianor Gol - vi ligger sentralt plassert inntil RV7 i Gol.Vianor-kjeden er spesialist på dekk- og bilservice og består av et nettverk av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Hos oss finner du alle typer dekk til både personbiler, varebiler og lastebiler, samt MC, landbruk og tunge spesialmaskiner.De siste årene har vi satset stort på bilservicetjenester, og i dag er de fleste av våre servicepunkter godkjente bilverksteder. Du kan dermed utføre bl.a. EU-kontroll PKK, hjulstillingskontroll, AC-service og originalservicer hos oss.Uansett hvor i verden du ferdes, så ønsker vi deg en trygg reise."
Adresse: Husøynvegen 9, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32074511
By: Gol
Rute: Husøynvegen 9
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07:30 - 16:30


relaterte søk: vianor trondheim, vianor hamar, vianor oslo, vianor dekkskift pris, vianor lillestrøm, vianor ski, vianor grini, vianor økern
Anmeldelser
Ekselent service! Fikk lagt om, avbalansert og satt på nytt dekk kl 1930 på en fredag kveld. Reddet helgen, rett og slett.
Ingen hjelp å få når man punkterer 1 time etter stengetid. Eller joda man kan få hjelp, men det koster 5000,- pluss jobben og nye dekk. Ble billigere å åvernatte 3 netter på Gol å vente på at det skulle bli mandag. Ska sies vi fikk time 20 min etter åpningstid på mandag. Det er det eneste som gjør at det blir 2 stjerner.
Fikk time på rappen, og det var for det meste god service går fra ekstremt bra til litt "mehh" utfra hvem du får ha med å gjøre Prisen virka ganske fair.
Super service,hadde problemer med hengerkontakten på bilen. Ringte dem og kunne komme neste dag så skulle de prøve og se på den. De tok inn bilen og skrudde på den innimellom når de hadde tid.ferietid 2.5 time senere alt ok. Ny kontakt og strøm ok.
Aldri gode priser på deler og montering. Bra service og hyggelige medarbeidere. Anbefaler disse gutta over merkeverksted, for du får en mye bedre pris. Bytta clutch og svinghjul for en tid siden her, sparte i hvertfall 10,000 kroner på å bruke Vianor!
Fantastisk service, fant ut at ac på bilen ikke virket, de tok det på sparket og etterfylle gass på anlegget. Klart på 1 time. Nå er det bare å kjøre på med iskald luft
Fikk drop in time for skifte av bremseklosser på vår ferietur. Ikke mange andre som hadde ledig tid før i august. Super service og grei pris. Kan anbefale Vianor Gol.
De har dekk, viss du trenger dekk så er det lurt å ringe dem. Det er også et verksted der de er flinke til å skru. Og det jobber koselige folk der
Super service, jeg ringte og bestilte time. De hadde ikke dekk-dimensjonen inne, men de skaffet det allerede til neste morgen.
Utrolig god service med rask og god hjelp! Anbefales virkelig!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vianor Norge.

Gol dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. Husøynvegen 9 gol bilverksted kart bykart, satellitt visning. Vianor Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vianor Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vianor Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gol Auto AS Gol Auto AS 88 meter Meget bra. God service
Automester Gol Automester Gol 308 meter Veldig god service
Gol Dekk & Felg Gol Dekk & Felg 991 meter Ekselent service! Fikk lagt om, avbalansert og satt på nytt dekk kl 1930 på en fredag...
Hallingdal Biloppretting As Hallingdal Biloppretting As 3 km Kan det bli bedre de kan alt og proffe og raske. Anbefales på det sterkeste
Bilia Gol Bilia Gol 3 km Hyggelig og trivelig sted, flinke folk som fiksa bilen, ble orientert hele tiden.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler