facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gol dyreklinikk

Gol dyreklinikk

Info

Gol dyreklinikk tilbyr veterinærtjenester ved klinikk eller hjemme hos eier.
AdrHagaskogvegen 16, 3550 Gol
Tlf: 46 90 11 16



"Vi har kontortid hverdager 08:00-10:00Smådyrklinikk på timebestilling:mandag, onsdag og fredag: 08:00-10:00tirsdag og torsdag 08:00-16:00Butikken vår er åpen hverdager 08:00-16:00Da treffer du vår hyggelige resepsjonist, men det er ikke alltid en veterinær tilstede.VELKOMMEN TIL OSS!"
Adresse: Hagaskogvegen 16, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 46901116
By: Gol
Rute: Hagaskogvegen 16
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 16:00 - 20:00
Tirsdag: 16:00 - 20:00
Onsdag: 16:00 - 20:00
Torsdag: 16:00 - 20:00
Fredag: 16:00 - 20:00

Anmeldelser
Mangelfull opplysning om kostnader i forkant av avtalt time, men jeg måtte allikevel betale for ikke møtt når jeg valgte å avbryte timen. Særdeles uprofesjonel kundekontakt med en rekke himlinger med øynene og ovenfra og ned holdning. Anbefales ikke.
Hyggelige, flinke og ikke dyrt. Annika sydde og plastret pote etter alle kunstens regler, Tusen Takk
Hyggelige flok, men ikke la deg lure. Gir mangelfull og falsk informasjon. Overser symtomer med argument om at tilfellet er umulig. Manglende oppfølging. Mer opptatt av å plasere skyld enn å behandle/utrede. Hvis du må ha akkut hjelp, prøv andre steder først. Om du må hit, følg opp med sekundær undersøkelse en anne plass.
Idag er det 1 uke siden jeg måtte ta det tunge valget og la min hund Luna få slippe. Hun ble bare 1 år og 3 mnd. Hadde dyrlegene på Gol sendt meg videre hadde hun kanskje levd idag. Når de så tilstanden hennes og bare blir sendt hjem med 2 typer tabletter/og mat for krystaller i urinen. Hun ble mye verre og siden jeg da ikke kunne betale kontant etter 3 besøk fikk jeg ikke ta henne med. Etter 6 dager med en alvorlig syke hund hjemme fikk de endelig ut fingeren og sendte oss til Hønefoss dyrehospital. Der ble det konstantert Nyresvikt. Hun ble sendt da til Anicura Dyrehospital hvor hun ble behandlet i 4 dager. Behandlingen hjalp ikke så det ble et tungt valg jeg måtte ta. Hun fikk da lov til og slippe mere smerter og medisiner. Jeg kommer ALDRI til og bruke disse igjen. Pass på neste gang din hund blir syk, reis heller til Hønefoss. Hvil i fred lille Luna.
Linn Iren er en seriøs og dyktig dyrlege, som uten tvil er veldig glad i dyr. Vi var hos henne med en eldre katt, og vi følte oss svært godt ivaretatt og at hun tok oppgavene på alvor. Vi kan anbefale Linn Iren og Gol Dyreklinikk på det varmeste.
Helpsom og hyggelige betjening og veterinærer
Hjelpsomme folk som jobbet der..
Hyggelige, blide ansatte. Effektiv behandling.
Dyktige og hyggelige folk.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gol dyreklinikk med offentlig transport


Hagaskogvegen 190 meter
301
330
332
Haga bru 310 meter
301
330
332

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gol dyreklinikk.

Gol veterinær

åpningstider, plassering. Hagaskogvegen 16 gol helse og medisin kart bykart, satellitt visning. Gol dyreklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gol dyreklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gol dyreklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gol helsestasjon Gol helsestasjon 2 km Gol helsestasjon holder i hovedsak åpent hver dag. Vi ønsker alle gravide, barn og fo...
Frisklivssentralen Gol kommune Frisklivssentralen Gol kommune 2 km Hjelpe og støtte personar som ynskjer å endre levevanar knytta til fysisk aktivitet, ...
Veterinærene Nedre Hallingdal Veterinærene Nedre Hallingdal 3 km Mangelfull opplysning om kostnader i forkant av avtalt time, men jeg måtte allikevel ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler