facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Veterinærene Nedre Hallingdal

Veterinærene Nedre Hallingdal

Info

Velkommen til Veterinærene Nedre Hallingdal. Hyggelig liten Smådyrklinikk med butikk i venterommet. Vi samarbeider med Hønefoss dyrehospital.

Historie

Veterinærene Nedre Hallingdal kan tilby en rekke tjenester for produksjonsdyr, hest, hund og katt. Vil tilbyr for eksempel følgende tjenster for hund og katt:

Kirurgi
Vi utfører de fleste rutineinngrep i smådyrpraksis:
- Kastrering hunkatt
- Kastrering hankatt
- Kastrering hanhund (ved gyldig medisinsk grunn)
- Kastrering tispe (ved gyldig medisinsk grunn)
- Jursvulster
- Hudsvulster
- Tanntrekk

I tillegg har vi mulighet for akutt kirurgi ved
- Pyometra (livmorbetennelse)
- Keisersnitt
- Fremmedlegeme tarm


Indremedisin
Vi har utstyr og kompetanse for å diagnostisere og behandle vanlige lidelser hos hund og katt:
- Røntgen
- Ultralyd
- Blodanalyse - få svar mens du venter
- Mikroskopi

Vi har kontakt med Hønefoss Dyrehospital hvor vi sender pasienter som krever videre utredning.


Hudproblemer
Dersom din hund har hudproblemer har vi kompetansen til å hjelpe.
Vi starter hudutredningen med en konsultasjon hvor vi prøver å kartlegge og evt utelukke årsaker. Deretter kan vi gå videre med uttak av prøver eller hjelpe deg med å finne en diett som gjør hverdagen lettere for deg og ditt dyr.

Ofte krever hudproblemer en lang utredning og flere forsøk før vi finner riktig behandling.


Tannproblemer
Vi anbefaler å undersøke munnen til hunden eller katten din med jevne mellomrom.
Tannstein er en vanlig lidelse hos både hunder og katter og kan gi dårlig ånde, smerter ved tygging, tannkjøttbetennelse, løse tenner og i verste fall en blodforgiftning ved at bakterier kommer over i blodbanene via det såre tannkjøttet.

Vi har utstyr til å fjerne tannstein, trekke løse tenner og kan gi deg gode råd til hvordan du kan forebygge tannproblemer i fremtiden.



"Vi har kontortid hverdager 08:00-10:00Smådyrklinikk på timebestilling:mandag, onsdag og fredag: 08:00-10:00tirsdag og torsdag 08:00-16:00Butikken vår er åpen hverdager 08:00-16:00Da treffer du vår hyggelige resepsjonist, men det er ikke alltid en veterinær tilstede.VELKOMMEN TIL OSS!"
Adresse: Sentrumsvegen 103, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32074675
By: Gol
Rute: Sentrumsvegen 103
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: veterinær ål, veterinærvakta øvre hallingdal, veterinær flå, veterinær fagernes, dyrlege nesbyen, veterinær geilo, veterinær hemsedal
Nærliggende lignende selskaper
Zoo-1 Gol As Zoo-1 Gol As 75 meter Blitt god service der nå, greit utvalg
Gol dyreklinikk Gol dyreklinikk 3 km Mangelfull opplysning om kostnader i forkant av avtalt time, men jeg måtte allikevel ...
Anmeldelser
Mangelfull opplysning om kostnader i forkant av avtalt time, men jeg måtte allikevel betale for ikke møtt når jeg valgte å avbryte timen. Særdeles uprofesjonel kundekontakt med en rekke himlinger med øynene og ovenfra og ned holdning. Anbefales ikke.
Hyggelige, flinke og ikke dyrt. Annika sydde og plastret pote etter alle kunstens regler, Tusen Takk
Hyggelige flok, men ikke la deg lure. Gir mangelfull og falsk informasjon. Overser symtomer med argument om at tilfellet er umulig. Manglende oppfølging. Mer opptatt av å plasere skyld enn å behandle/utrede. Hvis du må ha akkut hjelp, prøv andre steder først. Om du må hit, følg opp med sekundær undersøkelse en anne plass.
Idag er det 1 uke siden jeg måtte ta det tunge valget og la min hund Luna få slippe. Hun ble bare 1 år og 3 mnd. Hadde dyrlegene på Gol sendt meg videre hadde hun kanskje levd idag. Når de så tilstanden hennes og bare blir sendt hjem med 2 typer tabletter/og mat for krystaller i urinen. Hun ble mye verre og siden jeg da ikke kunne betale kontant etter 3 besøk fikk jeg ikke ta henne med. Etter 6 dager med en alvorlig syke hund hjemme fikk de endelig ut fingeren og sendte oss til Hønefoss dyrehospital. Der ble det konstantert Nyresvikt. Hun ble sendt da til Anicura Dyrehospital hvor hun ble behandlet i 4 dager. Behandlingen hjalp ikke så det ble et tungt valg jeg måtte ta. Hun fikk da lov til og slippe mere smerter og medisiner. Jeg kommer ALDRI til og bruke disse igjen. Pass på neste gang din hund blir syk, reis heller til Hønefoss. Hvil i fred lille Luna.
Linn Iren er en seriøs og dyktig dyrlege, som uten tvil er veldig glad i dyr. Vi var hos henne med en eldre katt, og vi følte oss svært godt ivaretatt og at hun tok oppgavene på alvor. Vi kan anbefale Linn Iren og Gol Dyreklinikk på det varmeste.
Helpsom og hyggelige betjening og veterinærer
Hjelpsomme folk som jobbet der..
Hyggelige, blide ansatte. Effektiv behandling.
Dyktige og hyggelige folk.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Veterinærene Nedre Hallingdal med offentlig transport


Gol skysstasjon 170 meter
139
301
320
321
330
332
360
361
VY170
VY175
VY361
VY51

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler