facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grønmo Gjenbruksstasjon

Adresse: Sørliveien , Oslo 1279, NO
Telefonnummer: 23 48 36 50
By: Oslo
Rute: Sørliveien
Postnummer: 1279


åpningstider

Mandag: 07:30-19:30
Tirsdag: 07:30-19:30
Onsdag: 07:30-19:30
Torsdag: 07:30-19:30
Fredag: 07:30-19:30
Lørdag: 09:00-14:30

Anmeldelser
Var der i går og som alltid hyggelig og hjelpsom betjening.
Her kan du levere til gjenbruk, samt kildesortere all søppel. Husk gjennomsiktige søppelposer.
Det var heldigvis ikke så veldig mange som også skulle kaste ting og tang fredag ca.kl.15,så det gikk veldig greit.Jenket oss til hverandre og flyttet bilen litt så flere fikk plass .Bare positivitet.
OBS ! Sjekk Veibeskrivelsen på Google map , foreslår feil innkjørsel, ikke kjør inn ved Godheim , her er Grønmoveien også men den stopper og er avstengt . Kjør av til venstre ved Grytelokket grill før Rundkjøring ved Klemetsrud skole , ca 400 m innover , mener det er skiltet Grønmo gjenbruksstasjon .
Stedet ligger syd i Oslo nært E6. Helt greit sted å få kastet sortert søppel for beboere i Oslo. Gjelder også hage avfall og mindre mengder med stein/betong. Betaling er inkludert for beboere i Oslo. Firma må betale. Innkjøringen er ikke den første porten du kommer til på kortsiden av anlegget - kjør 250 meter lenger bort på langsiden av anlegget retning golfbanen. Fra våren 2019 må man installere en app på telefonen for tilgang til anlegget du trenger da bank id. Det er begrensninger i hvor mye man får levert av gangen antall kubikk. Husk å bruke blanke gjennomsiktige søppelsekker. Stedet har langåpent flere dager i uken, samt åpent lørdager. Her kan man også få kjøpt jord forskjellige sorteringer. For minst kø - anbefales alle andre dager enn lørdager. Mat søppel skal ikke til dette anlegget da må du til forbrennings anlegget 2 km lenger bort/nærmere E6 - der er det kun åpent man-fre.
Blide og informative ansatte. Når du lurer på hvor søpla skal, så er det bare å spørre. Og om du lurer på hvordan den generelle befolkningen er på å kjøre med henger er det timesvis med underholdning. :
Rett og slett helt perfekt. Men iom det er jeg som går dit for oss hjemmet og nabolaget, vil etterhvert kvota minskes fortere..
Stort sett hyggelig der... har totalt pusset opp en 97 kvm leilighet så det har vært en del turer innom der idet siste... veldig stor forskjell på folk som sitter i skranken... jeg har fått komme inn gratis noen ganger, noen ganger så måtte jeg betale 200 og andre ganger 600... De som sa at jeg måtte betale mente at jeg må ta flere turer med mindre last... jeg skjønner ikke vitsen av det... det er ikke smart og ikke miljøvennlig, hvorfor skal jeg ta 10 turer med en liten lass når jeg kan ta 1 med alt og bli ferdig med det... Skjønner at det er kun private personer som skal få lov å kaste der gratis... men det må være bedre måte å gjøre det på.
Kø, men en fantastisk mulighet til å bli kvitt avfall på en trygg måte. Hyggelige og hjelpsomme folk som jobber der. Husk Oslonøkkelen for å komme inn!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grønmo Gjenbruksstasjon med offentlig transport


Pasop 420 meter
73

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grønmo Gjenbruksstasjon.

Oslo gjenvinningsstasjon

åpningstider, plassering. Sørliveien oslo fjerning av skrot & avfall kart bykart, satellitt visning. Grønmo Gjenbruksstasjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grønmo Gjenbruksstasjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grønmo Gjenbruksstasjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stokstad As Stokstad As 9 km Elendig service. Han som tar imot kunder på delavdelingen er til ingen hjelp og er ve...
Haraldrud Gjenbruksstasjon Haraldrud Gjenbruksstasjon 10 km Supert tilbud for Oslos befolkning. Det eneste jeg savnet var en veileder på hvordan ...
Fredensborg minigjenbruksstasjon Fredensborg minigjenbruksstasjon 11 km "Ikke min Reidun", for å si det sånn. Har så å si aldri møtt en mer gretten...
Fretex-boks Fretex-boks 11 km Noe ventetid. Dessverre så blir kunder så er ute etter vekslingskurs prioritert fremf...
Lindeberglokalet Lindeberglokalet 11 km Vi jobber for gjøre Lindeberg til et enda bedre sted å bo og være Lån Lindebergloka...
Miljøstasjonen i Sofienbergparken Miljøstasjonen i Sofienbergparken 11 km Suverent tilbud og utrolig hyggelige og hjelpsomme folk!
Oslo kollega el -retur Oslo kollega el -retur 11 km Veldig nyttig å gjenbruke data utstyr og med LINUX, som er et fullverdig gratis op.sy...
Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon 12 km Ikke like bra som Majorstua, savner den!
Marienlyst Miljøstasjon Marienlyst Miljøstasjon 12 km Flott tiltak for oss som ikke har bil.
Romsås minigjenbruksstasjon Romsås minigjenbruksstasjon 14 km Flott sted, men mannen med grått hår kan gjerne takke folk når man gir ting til dem. ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler