facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oslo kollega el -retur

Oslo kollega el -retur

Info

Oslo kollega El retur Ligger på vollebekkveien 2 A de som lurer :)



"OsloKollega holder til på Lambertseter, Holmlia, Skullerud og Vulkan. OK:sykkel har åpningstider 07-15. OK:data har åpningstider 08-16. Sjekk hjemmeside for mer informasjon."
Adresse:
By: Oslo



relaterte søk: Brukt sykkel Oslo, OsloKollega data, OsloKollega PC, Brukte sykler, Sykkelverksted, Resykkel, Ilas Lambertseter, Sykkelfix oslo
Anmeldelser
Veldig nyttig å gjenbruke data utstyr og med LINUX, som er et fullverdig gratis op.system, blir utstyret virkelig LANGLIVET. Så å si alle verdens servere kjører også på Linux, samme med NASA!
Toppers veiledere, sjefer, arbeidsmiljø og kolleger. Trives. Jeg elsker å skru, jeg har likt det siden barndommen i tenårene rundt konfirmasjons alder. Demontering og kildesortering full pott terningkast 6 +.
Greit service men betalte 300 og fortsatt litt klistrete men at laptop arbeiderene der ingen som greier sette space tastaturet på plass igjen er merkeligt. Tror nestegang kjøper helst en nytt laptop.
Oslo Kollega Sykkel har god service. Veldig praktisk at de åpner kl 07 så man kan levere sykkel på vei til jobb. Enkelt å parkere rett utenfor for levering og henting av sykkel. Lav pris og godt utført arbeid. Har fått fikset to sykler denne høsten sommer og vintersykkel og er godt fornøyd. Ekstra hyggelig betjening også.
Har ikke kjøpt sykkel ennå, dersom de som var der ventet service, men ble møtt med god service og godt humør. Veldig hyggelige arbeidere, absolutt verdt å ta seg en tur innom, med eller uten intensjon om å kjøpe sykkel. Syklene som er der får de beste delene og best service, slik at man kan sykle der fra når man har kjøpt sykkel. Utrolig flinke og hyggelige arbeidere. Anbefales til alle!
Dårlig kombinasjon: en sur resepsjonist og dyre priser. Betalt 925,- for brukt bakhjul, nye klosser og ukjent slags service. Vanligvis får man beskjed om prisen er over 500,- kr, men ikke her. Hvis de hadde god customer service vil jeg betale med glede og overse den stigg brukt bakhjul jeg fikk. Aldri tilbake!
Punkterte og ringte for å høre om de kunne hjelpe. De skiftet hjul på *sparket* til en meget bra pris. Veldig bra service
Jeg leverte inn pc en til reparasjon ilbake dagen etter. Da fredag 10 april. Fikk beskjed om at den skulle være ferdig tirsdag 14. Da jeg skulle hente den 14 april var den ikke ferdig. Jeg måtte komme tilbake dagen etter. Da den heller ikke var ferdig onsdag 15 april, var min tålmodighet slutt. Jeg ba om og få utlevert maskinen, for og få den reparert et annet sted. Da fikk jeg beskjed om, at de skulle prøve og ha den ferdig til klokken 17 den dagen. De klarte de riktignok, men jeg syns jeg brukte unødvendig mye tid og penger på dette. Bor på en annen kant av byen. Syns også godt Ilas kunne ringt og gitt beskjed om at den ikke var ferdig reparert. Neste gang benytter jeg meg av et annet firma !
Så bra bedrift, heia
God service og hyggelige folk. De var veldig raske. Fikk beskjed om at det ville ta en til to dager, men fikk beskjed etter et par timer at sykkelen var klar til henting.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oslo kollega el -retur.

Oslo gjenvinningsstasjon

åpningstider, plassering. Oslo kollega el -retur adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oslo kollega el -retur. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oslo kollega el -retur med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Haraldrud Gjenbruksstasjon Haraldrud Gjenbruksstasjon 936 meter Supert tilbud for Oslos befolkning. Det eneste jeg savnet var en veileder på hvordan ...
Stokstad As Stokstad As 2 km Elendig service. Han som tar imot kunder på delavdelingen er til ingen hjelp og er ve...
Lindeberglokalet Lindeberglokalet 3 km Vi jobber for gjøre Lindeberg til et enda bedre sted å bo og være Lån Lindebergloka...
Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon 4 km Ikke like bra som Majorstua, savner den!
Miljøstasjonen i Sofienbergparken Miljøstasjonen i Sofienbergparken 4 km Suverent tilbud og utrolig hyggelige og hjelpsomme folk!
Fretex-boks Fretex-boks 4 km Noe ventetid. Dessverre så blir kunder så er ute etter vekslingskurs prioritert fremf...
Fredensborg minigjenbruksstasjon Fredensborg minigjenbruksstasjon 5 km "Ikke min Reidun", for å si det sånn. Har så å si aldri møtt en mer gretten...
Romsås minigjenbruksstasjon Romsås minigjenbruksstasjon 5 km Flott sted, men mannen med grått hår kan gjerne takke folk når man gir ting til dem. ...
Marienlyst Miljøstasjon Marienlyst Miljøstasjon 6 km Flott tiltak for oss som ikke har bil.
Smestad Gjenbruksstasjon Smestad Gjenbruksstasjon 9 km Hyggelige ansatte med gode anvisninger hvor avfallet skal kastes
Grønmo Gjenbruksstasjon Grønmo Gjenbruksstasjon 11 km Var der i går og som alltid hyggelig og hjelpsom betjening.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler