facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grab A Cab - Norge

Grab A Cab - Norge

Info

GrabACab vil revulusjonere taxinæringen med et nytt verktøy. En felles bestilling og logistikk, plattform for alle lovlige taxier. Ikke bare i Norge, men i hele verden.

Historie

Grab A Cab er under utvikling, og skal bli en felles plattform for alle lovlige taxier.

Adresse: Porsgrunn, Norway
By: Porsgrunn


Anmeldelser
Bestilte akkurat taxi... taxien kom aldri... jeg har blitt trekt for en tur jeg ikke har tatt... siste gang jeg bestiller taxi via dere
Jeg ba om en taxi 40 minutter før avgang, de sendte taxien men til feil adresse, jeg forstår at disse tingene skjer, men jeg ringer igjen og de forteller meg at de vil sende meg en taxi til umiddelbart, taxien kom aldri og dette fikk meg til å komme 30 minutter for sent til jobben min. Du må være mer effektiv med kundeservice.
Kjempe service fra sentralborde. Ikke så bra ved henting på flyplass.. står 7 stk der og ingen viser interesse om å høre om det er deg de skal hente.. hadde de brukt skilt så kunne jeg gått rett til di!
Helt greit, men mye dårlig. Sjåførene legger til 100kr i tips uten at du merker det, dette har skjedd flere ganger, husk å sjekke kvittering etter hver tur.
Anbefaler alle å ikke prøve å bruke denne. Fungerer ikke i det hele tatt. Du får beskjed om at du har bestilt drosje til gitt adresse, det de mener er at du burde finne nærmeste holdeplass og stille deg opp der. Hva er da vitsen med app?
Hyggelig sjofører men mindre hyggelig over telefon med sentral bord.. dyrt .. men kommer deg hjem
Sjåføren fikk oppgitt feil adresse fra sentralen, derfor litt sen. Ellers en hyggelig sjåfør.
Kommet raskt, kjører deg dit du skal, og tar vanlige, dyre norske taxi- priser...
Veldig bra service
God service og raske på telefon
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grab A Cab - Norge.

Porsgrunn taxi

åpningstider, plassering. Grab A Cab - Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grab A Cab - Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grab A Cab - Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Grenland Taxi Grenland Taxi 3 km Jeg ba om en taxi 40 minutter før avgang, de sendte taxien men til feil adresse, jeg ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler