facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grenland Taxi

Grenland Taxi

Info

Grenlands ledende Taxisentral! Vi henter og bringer der du vil, med et smil :)

Historie

Grenland Taxi ble stiftet i 1932 som Porsgrunn Drosjebilsentral. I 1997 ble navnet endret til Grenland Taxi og vi gikk da over til aksjeselskapsformen.

VISJON:
- Grenland Taxi skal være den ledende taxisentralen som publikum, næringsliv, media og de offentlige organer henvender seg til vedrørende taxitransport i Telemark.
- Vi skal være kjent for å ha de beste bilene, de beste sjåførene og det beste arbeidsmiljøet.
- Alle våre passasjerer skal føle at det er godt å kjøre med oss.

Vår sentral på tlf 03536 er fysisk betjent med utdannet personell 24 timer i døgnet, her i Porsgrunn, alle dager i året.
Det er en dyktig og erfaren stab på 9 med gjennomsnittlig jobbansiennitet på over 10 år. De betjener ca 10 årsverk, og styrer de 40 bilene og 3 Maxi-taxiene som er i drift ved sentralen.

Vi har en egen daglig leder som skal ivareta våre kunder på en best mulig måte slik at Grenland Taxi fortsatt skal være i fremste rekke av sentralene i Telemark.

Våre biler utfører ca 260.000 turer pr år og omsetter for ca 65 millioner kroner.

Adresse: Jernbanegata 12, 3916 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 03536
on.ixatdnalnerg@tsop
By: Porsgrunn
Rute: Jernbanegata 12
Postnummer: 3916



relaterte søk: grenland taxi priser, grenland maxitaxi, grenland taxi skien, grenland taxi app, skien taxi, bamble taxi, grenland taxi telefon, taxi porsgrunn telefonnummer
Anmeldelser
Jeg ba om en taxi 40 minutter før avgang, de sendte taxien men til feil adresse, jeg forstår at disse tingene skjer, men jeg ringer igjen og de forteller meg at de vil sende meg en taxi til umiddelbart, taxien kom aldri og dette fikk meg til å komme 30 minutter for sent til jobben min. Du må være mer effektiv med kundeservice.
Kjempe service fra sentralborde. Ikke så bra ved henting på flyplass.. står 7 stk der og ingen viser interesse om å høre om det er deg de skal hente.. hadde de brukt skilt så kunne jeg gått rett til di!
Helt greit, men mye dårlig. Sjåførene legger til 100kr i tips uten at du merker det, dette har skjedd flere ganger, husk å sjekke kvittering etter hver tur.
God service og raske på telefon
Kommet raskt, kjører deg dit du skal, og tar vanlige, dyre norske taxi- priser...
Hyggelig sjofører men mindre hyggelig over telefon med sentral bord.. dyrt .. men kommer deg hjem
Sjåføren fikk oppgitt feil adresse fra sentralen, derfor litt sen. Ellers en hyggelig sjåfør.
Anbefaler alle å ikke prøve å bruke denne. Fungerer ikke i det hele tatt. Du får beskjed om at du har bestilt drosje til gitt adresse, det de mener er at du burde finne nærmeste holdeplass og stille deg opp der. Hva er da vitsen med app?
God service. Hyggelig sjåfører
Brukte appen å Taxien var der på 1,5 min. Kjempe greier!! Å god service.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grenland Taxi med offentlig transport


Porsgrunn stasjon 50 meter
R55
RE11
Porsgrunn Kammerherreløkka 90 meter
185
459
601
81
82
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P10
P4
P5
R1
S14
S15
S16
S19
S3
Kulturskolen Aallsgate 300 meter
601
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
S16
S19
S3
Bånnåsen 310 meter
185
M3
M3N
S19
Osebrogata 440 meter
185
601
M1
M1N
P4
P5
S14
S15

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grenland Taxi.

Porsgrunn taxi

åpningstider, plassering. Jernbanegata 12 kart bykart, satellitt visning. Grenland Taxi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grenland Taxi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grenland Taxi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Grab A Cab - Norge Grab A Cab - Norge 3 km Bestilte akkurat taxi... taxien kom aldri... jeg har blitt trekt for en tur jeg ikke ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler