facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Guldbergaunet Sommerhotell og Camping

Guldbergaunet Sommerhotell og Camping

Info

Mye mer enn en campingplass... Mestring, utvikling, vekst... Et sted der vi yter vårt beste hver dag, og gjør verden til et bedre sted!

Historie

Mye mer enn en campingplass... Mestring, utvikling, vekst... Et sted der vi yter vårt beste hver dag, og gjør verden til et bedre sted!

Adresse: Elvenget 34, 7716 Steinkjer
Telefonnummer: 74162045
on.enilno@koob-g
By: Steinkjer
Rute: Elvenget 34
Postnummer: 7716



relaterte søk: guldbergaunet steinkjer, føllingstua camping, guldbergaunet sommerhotell og camping, elvenget 34, 7716 steinkjer, billig overnatting steinkjer, camping steinkjer, gullberget camping, naf camping steinkjer, kvam camping
Anmeldelser
Ok plass. Feil veibeskrivelse på Google Map. Står at det er Wifi, ingen forbindelse. Prøvde å få kontakt med plassen. Kun en telefonsvarer. Sendte meldinger på mail og melding. Ingen svar.
Fin campingplass men ikke så egnet for de med små barn mye festbråk på kvelden/natten.. udatert sanitæranlegg. Å kun renhold x1 i disse tider er for dårlig.
De e ein fin camping herre da
Ligger flott til ved Steinkjerelva og har friidrettstadion og fotballstadion ved siden av! Koselig!
Typisk norsk camping plass, gir den 3 stjerner, dette er omtrent det beste en campingplass i norge kan oppnå. Gameldags sanitær anlegg.
Veldig bra så langt, er i telt, fin camping, serviceinnstilt personale rent og fint
Brs plass,men dårlg renhold på tolett/dysj
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Guldbergaunet Sommerhotell og Camping.

Steinkjer bobilparkering

åpningstider, plassering. Elvenget 34 steinkjer husvognpark kart bykart, satellitt visning. Guldbergaunet Sommerhotell og Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Guldbergaunet Sommerhotell og Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Guldbergaunet Sommerhotell og Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Føllingstua Camping Føllingstua Camping 10 km Koselig camping. Nå er det jo utenfor sesong, så stille og rolig her.
Kvam Motell & Camping Kvam Motell & Camping 17 km Grei camping Dårlige fasiliteter, men mynter i dusjen er uhørt for min del 20kr for 4...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler