facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kvam Motell & Camping

Kvam Motell & Camping
Adresse: Kvam, 7732 Steinkjer
Telefonnummer: 74149730
By: Steinkjer
Rute: Kvam
Postnummer: 7732



relaterte søk: camping kvam gudbrandsdalen, snåsa camping, kvam camping snåsa, camping verdal, føllingstua camping, overnatting kvam gudbrandsdalen, camping steinkjer, camping nord trøndelag
Anmeldelser
Grei camping Dårlige fasiliteter, men mynter i dusjen er uhørt for min del 20kr for 4 minutter
God mat og trivelig betjening. Anbefales!
Hyggelig folk i resepsjonen. Fin og hyggelig hytte. Ikke rengjort ordentlig - iallefall på gulv hvor det lå lodotter/smårusk flere steder. Ikke redd opp i ett rom jeg brukte ikke rommet. Sure kluter = urene, lukter ekkelt. Kr. 1.400 for denne hytta, som skal ryddes og rengjøres av gjest, synes jeg er ganske rått dyrt, i forhold til andre hytter jeg har leid meg inn på. Jeg syntes renholdet generelt var for dårlig. I disse corona-tider har de aller fleste tatt ansvar for renhold og desinfisering av/i hyttene og andre fasiliteter. Det er viktig å desinfiserende kraner, dørklinker, støvsugerhåndtak osv - ALLE flater folk berører. Beklager, men dette ble min vurdering.
Fin beliggenhet ved Snåsavatnet. Idyllisk ved vannkanten. Noen lekeapparater og en sandkasse. Mulighet for kjøp av mat og alkohol. Mulighet for Wi-Fi, men kapasitet er nok overbelastst. Servicebygg trekker dessverre ned. Ta med mynter i 2021 for å ha mulighet til dusj. Ingen kasseroller eller lignende. Ligger ved E6, så noe trafikkstøy må påregnes. Velg plassene ved vannet for best skjæring fra trafikkstøy.
Leide den minste hytta. Rent og helt ok. Madrasser er som på hytter flest Nydelig plass, perfekt for barnefamilier. Skårer ikke helt til topps da vi er to voksne, da bør det være to lave senger, IKKE køyeseng. Det bør også være gardiner for vinduet i utgangsdøra på hytta.
Rolig og idyllisk sted. En liten lekeplass for barna. Butikk coop ligger rett ved siden av. Vann som man kan bade i. Rent og pent sanitæranlegg dog ikke så mange toaletter eller dusj. Litt dyr dusj, 20 kroner for 4 min. Gjennomsnittlig pris. Koselig sted. Kan absolutt anbefales.
I dag, lørdag 11. august hadde jeg og ektemann og hund kjørt fra Oslo og fått ordrebekreftelse på leie av hytte nr 17 ved Kvam M & C, med tillatelse for hund mot tillegg. Vi hadde bestilt den 6. Juli og fått bekreftelsen samme dag. Da vi kom så fant de ikke navnet vårt, og på hytte nr 17 var et annet navn oppført!? De sa d var dobbeltbooking og d var bare sånn d var. De andre var visstnok ikke kommet så da spurte vi om de da ikke kunne ringe dem og avlyse hytteutleien? Men nei, d gjorde de ikke. Og ikke kunne de på vår anmodning velge oss dersom vi hadde bestilt først, for de andre hadde visstnok ringt inn bestillingen og da kunne de ikke vite når. .. Vi måtte bare kjøre videre, hele natta, og neste dag m.m. Går det virkelig ant, opplevde vi virkelig d vi gjorde?? Heller ingen beklagelse, bare skulderheving ig «det får vi ikke gjort noe med»
Bra hytter til en billig penge. Blir godt tatt imot. Anbefales
Etter en lang kjøretur, det siste strekket i mørke og regn, svinger jeg ned ved Kvam Motell og parkerer. Jeg har bestilt rom og varslet min sene ankomst. En kvinne løper over gårdsplassen og tar meg imot i resepsjonen. Velkommen. Rommet er enkelt, rent og ryddig. En varm dusj og en god seng. Hva mer kan man ønske seg?
Hytta grei nok men prisen er skyhøy 700 kr uten vann, toalett,og dusj holder ikke til denne prisen.Dessuten noe problematisk med parkering.Bjørn Saur.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kvam Motell & Camping med offentlig transport


Kvam skole 190 meter
7313
7315
Klingsundet 210 meter
690
7313
7315

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kvam Motell & Camping.

Steinkjer bobilparkering

åpningstider, plassering. Kvam kart bykart, satellitt visning. Kvam Motell & Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kvam Motell & Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kvam Motell & Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Føllingstua Camping Føllingstua Camping 9 km Koselig camping. Nå er det jo utenfor sesong, så stille og rolig her.
Guldbergaunet Sommerhotell og Camping Guldbergaunet Sommerhotell og Camping 17 km Ok plass. Feil veibeskrivelse på Google Map. Står at det er Wifi, ingen forbindelse. ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler