facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Habitat

Habitat
Adresse: Olav Tryggvasons gate 30 , Trondheim 7011, NO
By: Trondheim
Rute: Olav Tryggvasons gate 30
Postnummer: 7011


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-02:00
Lørdag: 11:00-02:00


relaterte søk: Habitat møbler, Habitat bord, Øl Trondheim, Pizza take away Trondheim, Una Trondheim, Lunsjlevering Trondheim, Beste take away Trondheim, Sushi levering Trondheim
Anmeldelser
Trolig et av det beste stedet i Trondheim dersom du liker godt håndverksøl. Variert utvalg og stilig lokale. Anbefales!
Smakløs og kjedelig pizza. Helt ok, men er ikke en mat jeg skal tilbake til med det første. Mye forskjellige øl typer, men skulla ha ønsket at dem hadde f.eks en større størrelse enn 0,4l. Veldig lite service minded ansette som jobber der. Var ikke nye smil å se bak kassa.
For å være en som ikke drikker mye øl kan jeg si meg svært overrasket over de gode håndverks ølene som de har til salgs her! Anbefales på det høyeste!
Spennende pizzameny, god sprø pizzabunn. Godt utvalg i øl, og det at en kan få kjøpe mindre glass med øl gjør at en kan smake på fler sorter Trivelig betjening og rask servering. Anbefales
Koselig atmosfære med behagelig musak. Det er lagt mye tanker bak dekoren. Hyggelig betjening og utrolig god pizza! Litt trekk for treig serveringstid, det tok 25 min å få maten. I deres favør kan det nevnes at det var mange besøkende og sikkert stort press på kjøkkenet.
Habitat er et veldig bra sted både for øl og pizza i Trondheim sentrum. De har både klassiske og innovative toppinger på pizzaen anbefaler den med masse ost! og et veldig godt utvalg av øl. Du finner dem på Untappd om du vil finne ut hva de serverer. De har også bra quiz, så det er bare å komme innom!
Knallbra plass med godt utvalg av kvalitetsøl! Kjempefin atmosfære satt med bra musikk i bakgrunnen.
Veldig serviceinnstilt betjening! Fin atmosfære der
Elsker Habitat Går ofte hit for å teste ut nye øl. God atmosfære, behagelig musikk i bakgrunnen.
Veldig koselig sted med hyggelige ansatte og utrolig god vegansk pizza!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Habitat.

Trondheim ølbarer

åpningstider, plassering. Olav Tryggvasons gate 30 trondheim pizza kart bykart, satellitt visning. Habitat adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Habitat. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Habitat med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler