facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nyfiken Trattoria & Bar

Nyfiken Trattoria & Bar
Adresse: Beddingen 16 , Trondheim 7014, NO
Telefonnummer: 924 16 191
By: Trondheim
Rute: Beddingen 16
Postnummer: 7014


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 11:00-00:00
Søndag: 12:00-23:00


relaterte søk: olivia solsiden, olivia solsiden trondheim, olivia trondheim
Anmeldelser
Koselig restaurant, god mat og atmosfære. Ca kr 450-500,- pr pers som innbefattet et glass hyggelig start eller øl, hovedrett med tilbehør, 1 glass rødvin til hovedretten, og irish eller dessert og kaffe som avslutning er en overkommelig grei pris. Tydeligvis et populært sted. Alle bord var fulle, noe som gikk litt utover serveringen. Hovedretten ble servert lenge før vinen kom på bordet vi måtte etterlyse vinen. Desserten kom lenge før kaffen. Til tross for litt dårlig logistikk på serveringen denne gangen, så blir Nyfiken besøkt igjen.
Må fanme ha d som e dagens fisk når d står stort skilt utfor inngang! Og d da tar 45/60 min å bestill en burgèr mens man ha brukt en høvding på drikke og for rett og dama sitt å vente t matn e kald, før æ etter å ha sagt fra flere ganga, må de denne gang reis t hælvette selvom æ ha trivdes her før.
Jeg og kjæresten min var på Café Nyfiken igår. Jeg, spesielt, er ikke vant til å gå på restaurant med treretters menyvalg og vinanbefalning, men jeg skjønner at jeg har gått glipp av noe. Det eneste jeg ikke var helt fornøyd med, var en høy regning på slutten av måltidene, selv om maten var en veldig fin pris på. Det var nok heller flaskevinen som gjorde det dyrt. Men utenom det så var det veldig bra service, kelnere var meget interesserte i om vi hadde det bra ved bordet vårt. De kunne kanskje snakket litt sammen, én gang kom det kelnere bort med et halvt minutts mellomrom. Ellers hyggelige og vennlige. Maten var også fantastisk. Vi begge bestilte Carpaccio av Storfe til forrett, med anbefalt hvitvin til. De traff perfekt med vinvalg, det var en fin blanding av forrett og drikke. Carpaccio har jeg aldri smakt før, men fant tidlig ut at det ikke ble siste gangen jeg smakte det- det var fantastisk godt, og carpaccioen var imponerende syltynn. Kelner anbefalte å ta litt balsamico over, og det var en super anbefalning, og hele retten smakte nydelig. Hovedretten kom få minutter etter vi var ferdig med forretten- vi ble overrasket begge to over hvor fort den kom. Jeg bestilte Penne Diavolo med Chorizo, mens kjæresten min bestilte langstekt kalvebryst med steinovnsbakte poteter og potetpurré. "Heldigvis" for økonomiens skyld hadde disse rettene samme anbefalte rødvin, så valget var ikke så vanskelig, og vi trengte bare en flaske. Minus var at flasken kom på 500kr, men til gjengjeld smakte vinen meget godt. Penne Diavaloen ble jeg bare sittende og se på av overrasking- en SÅ enkel rett laget SÅ fantastisk godt, visste ikke jeg at gikk an! Pastaen var kremete og fantastisk god, og chorizoen passet perfekt inn med alt sammen i retten. Vinen var også ypperlig sammen med denne retten. Kalvebrystet som han bestilte smakte også veldig godt, en god og creamy potetpuré på siden var bra godt. Til dessert bestilte jeg Panna Cotta, mens han bestilte sjokoladekake. Vi var pretty much stuffed etter hovedretten, noe jeg tror kelneren la merke til, for han kom bort og sa ifra om at hvis vi ville, så kunne vi vente med desserten. Da vi fikk desserten en god halvtime senere, fortsatt godt mett, så fikk vi servert hver vår dessert. Panna Cottaen var veldig god, litt lite vaniljesmak, og litt mye sitron, men det var ingenting med den jeg ikke likte. Sjokoladekaken han bestilte var ekstremt creamy og saftig, usikker på hvilket av uttrykkene jeg skal veie mest på, men jeg merket at dette hadde ikke jeg klart å spise opp men han klarte det. Likevel var det veldig god sjokolade, men den var litt i meste laget mektig for min del. Prislappen kom på 1490kr etter et trerettersmåltid, to glass hvitvin og en flaske rødvin, noe dyrt for to studenter, men TOTALLY worth it : Kommer gjerne igjen når vi har kommet oss i jobb, begge to!
Vi var 5 som skulle innom for en drikke på kveldstid, og en ville ha mat. En bestilte cider, den kom i rødvinsglass uten isbiter. En skulle ha rødvin, den kom i et lite glass uten vann til. En skulle ha kaffe, den kom uten sukker. En skulle ha te, heller ikke her kom det sukker før teen var blitt lunken. Alle ville ha vann, det kom ikke før vi skulle gå, og da kom det en karaffel uten glass til å drikke av. Lasagnen var god. Desserten også. Hadde vært fint om kaffen hadde kommet før vi skulle dra. Den sto på regningen. Tre servitører virret rundt oss, alle var blide og tok imot beskjed om det vi manglet, men alle glemte å gjøre noe med det. Hver gang. Seansen tok to timer. Vi er forholdsvis tålmodige, men dette var spesielt og temmelig slitsomt.
To personer, tre retter, en øl og et glass rødt til 750,- Og for en mat! Vår beste restaurantopplevelse i Trondheim til dags dato! Blåskjellene var av en annen verden og kokken fortjener sex for kyllingen. Lokale med 50-talls vibe, behagelig musikk og dyktige, ærlige servitører. Anbefales!
Satt her en sommerettermiddag før konsert på Olavsfestdagene. Spiste noen småretter og tok en øl. Fin stemning og hyggelig betjening. Og fantastisk god is!
Dette er virkelig god mat! Et rask og effektivt personale, tross fult hus. Pizza en var veldig god, og er i alt en veldig trivelig opplevelse. Her oser det kvalitet.
Kjapp mat, og knallgodt! Burger grillet på ordentlig kull, og hjemmelaget brød. Samtidig er det rimelige priser.
Stor uteservering, med flott utsikt over Nidelven og resten av Solsiden. Koselige lokaler med en litt rustikk feeling.
Fantastisk mat og glimrende service. Prisnivået var lavt i forhold til kvalitet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nyfiken Trattoria & Bar.

Trondheim pizza

åpningstider, plassering. Beddingen 16 trondheim ıtaliensk kart bykart, satellitt visning. Nyfiken Trattoria & Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nyfiken Trattoria & Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nyfiken Trattoria & Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Olivia Solsiden Olivia Solsiden 14 meter
Selma Pizza og Bar Selma Pizza og Bar 209 meter
Ai Suma Ai Suma 442 meter
Grano Grano 451 meter
Milano Pizzeria Milano Pizzeria 577 meter
Peppes Pizza Peppes Pizza 702 meter
Habitat Habitat 718 meter
Ristorantino Somma Ristorantino Somma 758 meter
Tulla Fischer Tulla Fischer 833 meter
Mir Kebab Mir Kebab 892 meter
Frati Frati 925 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler