facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hageselskapet

Hageselskapet

Info

HAGESELSKAPET deler hagekunnskap og hageglede. Vi har 330 hagelag med masse tilbud. Vi gir ut Norsk Hagetidend, landets største hageblad, 10 utgaver årlig.

Historie

Det norske hageselskap, bedre kjent som Hageselskapet, er en landsomfattende organisasjon organisert i 19 regionavdelinger og med 330 hagelag med en rekke spennende tilbud til sine medlemmer. Her bys på kurs, foredrag, planteloppis og plantebytte, fadderordninger for ferskinger, grønn frivillig dugnadsinnsats i lokalmiljøet og grønne sosiale aktiviteter. Hageselskapet er en frittstående, ideell kultur- og miljøorganisasjon, stiftet i 1884. Vårt formål er å fremme hageglede og hagekultur, landskapspleie og nærmiljøsaker til beste for det enkelte menneske, familien og samfunnet.

Vår oppgave

Vi bedrer menneskers livskvalitet gjennom grønne opplevelser

Produkter

Norsk Hagetidend, landets største hageblad tilrettelagt for norske forhold. Utgitt siden 1885.
Den nyttigste hageboken - gave til alle nye medlemmer.
Bøker:
Stauder for norske forhold - Hageselskapet og Tommy Tønsberg
Sommerblomster for norske forhold - Hageselskapet og Tommy Tønsberg.
Løker og knoller - Hageselskapet og Tommy Tønsberg.
Frøposer - Hageselskapets frøposer til egne frø.

Adresse: Sandstuveien 60A - Postboks 53 Manglerud, 0612 Oslo, Norway
Telefonnummer: 94 00 93 01
on.tepakslesegah@essaktsop
By: Oslo
Rute: Sandstuveien 60A - Postboks 53 Manglerud
Postnummer: 0612


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: hageselskapet medlemsfordeler, det norske hageselskap min side, hageselskapets sortsliste, hageselskapet 1000 åpne hager, hageselskapet.no medlemstilbud, hageselskapet møre og romsdal, hageselskapet bøker, hageselskapet facebook
Anmeldelser
Den norske Hageselskapet er et viktig ledd for privatkunder våre. Medlemer få et stort nytte av hageselskapet. Hageentusiaster lever for hage, planter og blomster. Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hageselskapet.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Sandstuveien 60A - Postboks 53 Manglerud oslo organisasjon kart bykart, satellitt visning. Hageselskapet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hageselskapet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hageselskapet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler