facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for USAGT - debattarena for ungdom

USAGT - debattarena for ungdom

Info

USAGT er ungdommens egen debattarena og debattverksted på Deichman. Prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket og Kulturdepartementet.

Historie

For kaldt vann i svømmehallen? For mange tiggere? For mye skolepress? Er vest bedre enn øst? Eller er du rett og slett fornøyd?

USAGT er debattarena og debattverksted på Deichmanske biblioteket, av, for og med ungdom - med ungdom i alle roller. USAGT er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Bli med på USAGT debatt og si DIN mening!
www.deichman.no/usagt

Adresse: Cecilie Thoresensvei 19, 1152 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Cecilie Thoresensvei 19
Postnummer: 1152


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon USAGT - debattarena for ungdom.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Cecilie Thoresensvei 19 kart bykart, satellitt visning. USAGT - debattarena for ungdom adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på USAGT - debattarena for ungdom. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om USAGT - debattarena for ungdom med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler