facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skullerudhøgda II Boligsameie

Skullerudhøgda II Boligsameie

Info

Sameiet ligger på Skullerud i Oslo og er bygget i 1989.
Nettsider: http://www.skullerud2.no

Historie

Sameiet består av tilsammen 255 seksjoner og har en selveiertomt på 32.690 kvm. Sameiet har gårdsnr 168 og bruksnr 94.
Vi er registrert i foretaksregisteret med organisasjonsnummer 981026047.

Det er et godt sted å bo her hos oss. Masse grøntarealer rundt oss med fotballbane (skøytebane), fotballvegg, lekeapparater med husker og forskjellige sittegrupper. Det skal være hyggelig for alle aldre å benytte våre arealer enten det er til lek eller sosialt samvær med kaffe og kaker eller grill og godt drikke.

I umiddelbar nærhet har vi Østmarka med alt den har å by på, Østensjøvannet med sitt fugleliv og gangveier for de som vil gå, jogge, sykle eller stå på ski vinterstid. Kun 15 minutter inn i marka etter arbeidstid på sommeren så kan du bade og sole deg i deilige rene Nøklevann.

I vår nærhet har vi matbutikk(er), postkontor, treningssenter og et godt utvalg av kollektivtransport i alle retninger.

Samme hvilken retning du drar så ligger det handlesentre. De nærmeste er Senter Syd (Mortensrud), Lambertseter Senter, Manglerud Senter, Bryn Senter, Bogerud Senter og Bøler Senter. Noen i gangavstand, alle kan nås med buss eller T-bane.

Oppslagstavle for beboere: Oppslagstavle: http://www.skullerud2.no/notes/list_notes.asp

Adresse: Gamle Enebakkvei 53b, 1188 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4790269393
By: Oslo
Rute: Gamle Enebakkvei 53b
Postnummer: 1188relaterte søk: Skullerudhøgda 1 Boligsameie, Kilenkollen Boligsameie, Zerom Sameie, Brattlikollen Boligsameie, Gjesteparkering sameie, Vibbo, Support Vibbo, Vibbo skovbakken
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skullerudhøgda II Boligsameie.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Gamle Enebakkvei 53b kart bykart, satellitt visning. Skullerudhøgda II Boligsameie adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skullerudhøgda II Boligsameie. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skullerudhøgda II Boligsameie med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler