facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Freidigtunet Borettslag

Info

Freidigtunet borettslag ligger idyllisk til på Mortensrud, i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Borettslaget ble ferdigstilt høsten 2006, og består av 41 boenheter, fordelt på lavblokk, tomannsboliger og rekkehusleiligheter.

http://www.freidigtunet.no

Historie

Freidigtunet har utsikt mot bunnefjorden og mye av den opprinnelige vegetasjonen rundt boligene er bevart. Det går gangvei til flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole, noe som nok er noe av grunnen til at så mange barnefamilier har valgt å bosette seg her.

Det tar ca ti minutter å gå til Mortensrud T-bane og busstasjon, som er et av de største kollektivknutepunktene i Søndre Nordstrand bydel. Her ligger også Senter Syd og Mortensrud Torg, som huser butikker i tillegg til blant annet lege, tannlege og treningssenter.

Adresse: Gamle bygdevei 168, 1284 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Gamle bygdevei 168
Postnummer: 1284


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Freidigtunet Borettslag.

Oslo nabolag

åpningstider, plassering. Gamle bygdevei 168 oslo organisasjon kart bykart, satellitt visning. Freidigtunet Borettslag adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Freidigtunet Borettslag. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Freidigtunet Borettslag med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler