facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skullerud Aktivitetshus

Skullerud Aktivitetshus

Info

Skullerud Aktivitetshus er en kommunalt drevet fritidsklubb for ungdom i 8. klasse til og med 18 år. Vi har åpent mandager og torsdager kl. 17.00 til 21.00

Historie

General Rugesvei 102, 0694 Oslo
E-post: [email protected]

Skullerud Aktivitetshus er en kommunalt drevet fritidsklubb for ungdom (8. klasse til og med 18 år), som bor i bydel Østensjø i Oslo kommune. Klubben fokuserer på å være en god og trygg fritidsarena, og er en rus-, mobbe- og rasismefri sone. Huset holder åpent to kvelder i uken (hver mandag og torsdag fra klokken 17.00- 21.00). På klubben kan man spille biljard/ bordtennis/ fussball/ fotball/ airhockey/ Playstation 4/ volleyball/ frisbeegolf, skate i innendørs skategarasje, se film, produsere og øve inn musikk, spille konserter, delta i ulike konkurranser og mye mer. I kiosken selges mat, drikke og godteri. Ikke minst kan ungdom selv være med å forme innholdet på klubben, gjennom klubbråd, arrangementsgrupper eller ved bare å komme med forslag til aktiviteter.

Skullerud Aktivitetshus har gleden av å informere om et nytt bandøvings- og musikkstudiolokale i bydelen. Lokalet er på 25m2, og ventilasjon, akustikk, instrumenter og lydutstyr holder et meget høyt nivå. Tilbudet er åpent for alle bosatt i bydelen i ungdomsskole- eller videregående alder, men de som ikke disponerer øvingslokalet fra før prioriteres. Øvingslokalet er tilgjengelig for bruk alle dager etter klokka 15.00. En kan velge om en vil benytte husinstrumentene eller ta med eget utstyr, men det er fullt mulig å komme tomhendt. Vi kaller det «plug and play». Send e-post til [email protected] for booking.

Vi har fått en ny scene med profesjonell lyd- og lysrigg. Her vil vi ha større arrangementer minst en gang i måneden, enten det er konserter eller disco/DJ- kvelder.

Gratis inngang!

Adresse: General Rugesvei 102, 0694 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4723167800
By: Oslo
Rute: General Rugesvei 102
Postnummer: 0694


åpningstider

Mandag: 17:00 - 21:00


relaterte søk: Skullerud sportssenter facebook, Skullerud sportsenter
Anmeldelser
Hyggelig og trygt sted for ungdom å henge, med flinke ansatte som man kan snakke med. En rekke aktiviteter å være med på!
Oversatt av Google Kjære Original Besteeee
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skullerud Aktivitetshus.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. General Rugesvei 102 kart bykart, satellitt visning. Skullerud Aktivitetshus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skullerud Aktivitetshus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skullerud Aktivitetshus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler